UKI Q UHAPŠENA U CRNOJ GORI: Tiktokerka u alkoholisanom stanju pravila haos na plaži, policija hitno reagovala! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

23.07.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opšti haos na obali Jadranskog mora, zbog remećenja javnog reda i mira intervenisali i nadležni organi!

Poznata tiktokerka i influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, nedavno je spakovale kofere i otputovala na Crnogorsko primorje zajedno sa svojim dečkom, jutjuberom Lukom Bojovićem, međutim, tamo su doživeli pravu neprijatnost.

Naime, kako je otkrila na društvenoj mreži Instagram nakon noćnog provoda, tiktokerka je žurku iz kluba prebacila na plažu, gde je dovela i trubače, te tako napravili opšti haos na obali Jadranskog mora. Kako je remetila javni red i mir, ubrzo je intervenisala i policija.

- Uhvatila nas je policija! Uhapšeni smo, laku noć - istakla je Uki u nizu svojih objava na pomenutoj društvenoj mreži, te tako zabrinula svoje pratioce da li je u pitanju samo šala ili će influenserka morati da odgovara zbog kršenja zakona.

Republika

Foto: instagram.com/uki_q

Uki Q uhapšena u Crnoj Gori

Podsećanja radi, suđenje Damjanu H. (25), koji se tereti za nasilje u porodici u septembru prošle godine u porodičnom stanu, prilikom kojeg je fizički povredio svoju suprugu Saru H. (21), sestru poznate tiktokerke Une Kablar, trebalo je da se održi nedavno u Drugom osnovnom sudu u Beogradu, međutim, kako je Republika saznala od nadležnih organa, slučaj je odložen za novembar jer je optuženi Damjan, koji je tek angažovao branioca, zamolio sud da mu zbog toga da vremena, kako bi se upoznao sa predmetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading