NAŠ GLUMAC ZAROBLJEN U GRČKOJ: Osvanuo hitan apel na mrežama, moli za pomoć! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

23.07.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velikan srpskog glumišta doživeo noćnu moru na letovanju!

NAŠ GLUMAC ZAROBLJEN U GRČKOJ: Osvanuo hitan apel na mrežama, moli za pomoć! (FOTO)

Foto: ATA Images

Glumac Slobodan Ćustić zajedno sa svojom suprugom Jelenom trenutno boravi na letovanju u Grčkoj, gde ih je zadesila veliki neprijatnost. Naime, na jednoj Fejsbuk stranici objavljen je status u kojem se moli za pomoć bračnom paru.

Hitno! Ima li koga da danas ili ujutro poveze našu ljudsku i glumačku veličinu Slobodana Ćustića od Sivirija sa Kasandre makar do Gevgelije - objavljeno je na stranici "Grčka Info".

Republika

Foto: printscreen/facebook

Slobodan Ćustić zarobljen u Grčkoj

Nakon toga se oglasila i Jelena, glumčeva supruga, koja je detaljnije objasnila šta se zapravo dogodilo na letovanju.

Pozdrav svima! Pisala sam pre 6, 7 dana, s obzirom na to da smo imali ozbiljan kvar na automobilu kad smo dolazili na more, te smo morali da iznajmimo auto u Solunu, da bismo stigli u Siviri. Tad sam dobila veliku podršku i pomoć grupe, na kojoj sam neizmerno zahvalna, a uz to i lepo poznanstvo sa porodicom koja me je vratila iz Soluna u Siviri, nakon što sam vratila iznajmljeni auto - navela je ona na mrežama, te nastavila:

Republika

Foto: ATA Images/Amir Hamzagić

Slobodan Ćustić

Sad ide glavni deo... Naš auto je u Đevđeliji od 14. jula i konačno je popravljen. Taman smo mislili da ćemo zauvek ostati u Grčkoj. Suprug bi trebalo sutra da ode po auto, pa me, evo, ponovo ovde da pitam da li se neko sutra vraća kući sa Kasandre i da li ima jedno slobodno mesto i volju da ga poveze do Đevđelije? Slobodan Ćustić - napisala je Ćustićeva supruga na pomenutoj društvenoj mreži.

Podsetimo, Slobodan Ćustić ima šestoro dece, iz dva braka, i to Vasilija Vida, Tanasija, Zariju i Ozrena dobio je sa Jelenom, dok iz prvog braka ima sinove Nikolu i Ljubomira.

Republika

Foto: youtube.com/ Nasa Televizija

Slobodan Ćustić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading