SRBIN GLAVNI NARKO-DILER NA IBICI, PRODAVAO DROGU VIP KLIJENTELI: Uhvaćen sa 10kg kokaina, a krio i svesku u kojoj je SVE ZAPISAO - šta je prodao, kome i koliko!

Autor:

Hronika

23.07.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin srednjih godina, narko-diler, čiji identitet nije otkriven, imao je VIP mušterije na Ibici.

SRBIN GLAVNI NARKO-DILER NA IBICI, PRODAVAO DROGU VIP KLIJENTELI: Uhvaćen sa 10kg kokaina, a krio i svesku u kojoj je SVE ZAPISAO - šta je prodao, kome i koliko!

Foto: printscreen

Srbin uhapšen na Ibici

Srbin, koji je početkom jula uhapšen na Ibici, kada su ga policajci uhvatili ispred luksuzne vile sa 10 kilograma kokaina u koferu, snabdevao je narkoticima pripadnike džet-seta koji letuju na ovom popularnom španskom ostrvu.

Kako su preneli španski mediji, muškarac srednjih godina, čiji identitet nije otkriven, imao je VIP klijentelu, a ordinirao je i po tamošnjim najpopularnijim noćnim klubovima.

Pronađen spisak mušterija

U njegovoj kući su pronađeni narkotici koji su bili spremni za dalju prodaju, a radi se o čak pet vrsta narkotika - kokain, marihuana, ekstazi, kristal met i ketamin.

Policija je u vili Srbina pronašla sveske, kao i nekoliko telefonskih kartica, što im je posebno interesantno za istragu.

- Narko-diler je vodio evidenciju o svojim kupcima. Zapisivao je količine prodate droge, novac koji je naplatio, ali i dugovanja. U evidencionim sveskama zapisana su i imena mnogih kupaca, a neka od njih su naročito interesantna za istragu. Takođe, tu su i imena poznatih klubova na Ibici, gde je ovaj čovek ordinirao. Telefonske kartice pronađene kod njega, poslate su na veštačenje. Češljaju se poruke i pozivi, kao i kontakti, kako bi se razotkrila kompletna mreža kupaca, ali i dobavljača - navode izvori i dodaju da se pretpostavlja da je Srbin imao i saradnike u ovom poslu.

Podsetimo, hapšenje je izvršeno oko 10 sati ujutro 3. jula, policajci su opkolili Srbina i uhvatili ga u trenutku kada je ulazio u kuću, noseći kofer, u kojem je bilo 10 kg kokaina.

Nakon ove prve zaplene, agenti su zatražili sudski nalog i pristupili inspekciji kuće u koju je muškarac nameravao ući. Tokom pretresa kuće zaplenjeno je još pet kilograma kokaina, kao i 34.000 evra, 2,5 kilograma ketamina, 2 kilograma kristala, 3.000 tableta ekstazija i 100 grama marihuane, navode tamošnji mediji.

Kako se vidi na fotografijama i video snimku, policija je u vili pronašla veliku svotu novca, kao i još različitih vrsta narkotika.

Zaplenjen i pribor za dilere

Pored toga, prilikom pretresa kuće otkriveni su alati i oprema koji nedvosmisleno ukazuju na njihovu upotrebu za prodaju ovih supstanci na crnom tržištu, što je već ukazivalo na veliku količinu i raznolikost zaplenjenih droga, kao i prisustvo doza spremnih za direktnu prodaju.

Tako su agenti, između ostalih stvari, pronašli vakuumsku mašinu za pakovanje, knjige evidentiranja, nekoliko telefonskih kartica i vagu.

Istražitelji su, kako se sumnja, duže vreme pratili Srbina i odabrali su pravi trenutak da mu stave lisice.

- Pretpostavlja se da je tek bio nabavio veću količinu kokaina, koji je trebalo da u svojoj vili prepakuje i spremi za prodaju svojim bogatim mušterijama, koje su ovo leto odlučile da provedu na popularnom "ostrvu za žurke" - objašnjava izvor.

Svetske face na Ibici - Od Armanija do Mesija

Špansko ostrvo Ibica godinama unazad ima reputaciju "ostrva za žurke", a turiste mami i svojim bogatim noćnim životom, zbog čega i ljudi iz svetskog šou-biznisa ne mogu da mu odole. Poznati glumci, pevači, fudbaleri, ali i manekenke i starlete godinama unazad uživaju na ovom takozvanom "Belom ostrvu".

Dosta njih vreme provodi na luksuznim jahtama, a proteklih godina ovo letovalište za svoj odmor odabrali su, između ostalih i fudbaleri Lionel Mesi, Luis Suarez, Kristijano Ronaldo, zatim manekenke Irina Šajk, Alesandra Ambrozio, te modni kreator Đorđo Armani i pevačica Nikol Šrezinger.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading