POLA UŠĆA BEZ STRUJE, DRVEĆE POPADALO: Vesna de Vinča se jedva PROBILA do svog splava, stravična OLUJA napravila HAOS!

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

20.07.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna de Vinča se oglasila za Republiku i otkrila šta se desilo sa njenim splavom

POLA UŠĆA BEZ STRUJE, DRVEĆE POPADALO: Vesna de Vinča se jedva PROBILA do svog splava, stravična OLUJA napravila HAOS!

Foto: Ilustracija: Youtube, ATA Images

Region je juče pogodilo stravično nevreme, a mnoge poznate ličnosti su se požalile na društvenim mrežama na haos koji je nastao. Stupili smo u kontakt sa Vesnom de Vinčom, koja živi na splavu, kako bismo proverili da li je sve u redu sa njenim objektom.

Republika

Foto: ST/Adelarda Popović, Tanjug, Instagram/moj_beo_grad_ •

OIuja

- To je bilo takvo nevreme ovde na Ušću, do sada skoro neviđeno! Pola Ušća je ostalo bez struje, ali srećom mi nismo. Drveće je popadalo, grane… Ja sam se probijala kroz grad u vreme kada je oluja malo zamakla, pokušala da sam prođem putem uz Savu ka Ušću, ali to je bilo maltene nemoguće. Išla sam levo-desno, preskakala sve što je bilo na putu… - započela je Vesna, pa nastavila:

- Videla sam da je to došlo sa zapada, ceo region je bio zahvaćen, ali živimo u vremenu kada su klimatkse nepogode postale česte, sa neba nam šalju razne teške metale i zagađivače. Opasnost je postala naša svakodnevnica! Moj bratanac koji živi sa mnom je pokupio sve sa terase splava, inače bi to sve odletelo ko zna gde, sav nameštaj, saksije sa cvećem… Na vreme je sve sklonjeno, u suprotnom ko zna šta bi bilo - otkrila je ona za Republiku.

Republika

Foto: ATA Images

Vesna de Vinča

Podsećamo, Vesna je ranije za naš portal pričala o problemima sa splavom i poplavama.

- Reka se podigla, otprilike dva metra. To je uobičajeno. Ja sam 17 godina na reci i dva puta se dizalo po šest metara. Čak je išlo skoro do onog dela gde bicikli voze. Tako da to nije ništa strašno. Izašla sam isto ovako, samo što sam imala patike. U rancu nosim naravno kišobran, sandale i tašnicu - ispričala je Vesna nedavno za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading