SELE SE U DUBAI ZBOG RIJALITIJA: Adaktarovi o intimnim odnosima pred kamerama, cilj im je da dođu do SVETSKE ZVEZDE!

Autor: O. B. / B. P. M.

Zabava

20.07.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam i Andžela Adaktar priznali zbog čega su nestali iz medija

Adam Adaktar i njegova partnerka Andžela pojavili su se na venčanju pevačice Marije Mikić danas i za Republiku otkrili da se njihov rijaliti nastavlja, ali u Dubaiju, gde se uskoro sele. 

- Naše venčanje će biti za 5 godina. Dogovorili smo se da ako opstanemo preko 10 godina tada ćemo se venčati, da ne moramo bezveze da se razvodimo. Prvo deca, pa onda brak. Svadba će biti u našoj kući koja još nije sazidana i pevaće nam Bijonse - rekao je Adam, pa otkrio zbog čega su se povukli iz javnosti:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Adam i Andžela

- Imali smo turbulentan period. Selimo se za Dubai i tamo će biti nastavak našeg rijalitija. Prioritet nam je biznis, kozmetika. Svakoga će da zanima kako se jedna srpska porodica snalazi u Dubaiju. Tamo smo otvorili firmu, kuću smo uzeli u tamošnjem Dedinju, ali mnogo je bolje nego naše Dedinje, luksuznije. Krajnji cilj nam je Amerika, i onda će nam Bijonse biti drugarica - istakao je on.

Adam je otkrio i da li će imati intimne odnose pred kamerema.

- Zavisi kakve intimne odnose pred kamerama. Druga sezona će biti zanimljivija u tom smislu da će ljudi moći da vide jednu našu porodicu koja osvaja svet  ispričao je Adaktar za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading