UDARNO! Mirotić mora na sud: Isplivali detalji raskida iskusnog asa sa Barsom!

Autor:

Sport

20.07.2023

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdoglavi Katalonci ne žele da popuste, baš kao i jedan od najboljih evropskih košarkaša.

UDARNO! Mirotić mora na sud: Isplivali detalji raskida iskusnog asa sa Barsom!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Barselona je zvanično saopštila da je raskinula ugovor sa Nikolom Mirotićem, ali će bivši španski reprezentativac svoja prava ipak potražiti na sudu!

Naime, do sporazumnog raskida ipak nije došlo jer bivši NBA košarkaš nije prihvatio nijednu od ponuda Katalonaca. Spekulisalo se da je Barsa spremna da mu isplati čak 15 miliona evra, ali njegovi advokati su čvrsto ostali pri svom stavu koji glasi da žele kompletan iznos.

Do isteka saradnje ostalo je još dve godine, a saga Mirotić će potrajati bar 20 dana, budući da je upravo toliki rok za žalbu.

Podsetimo da se danima spekulisalo da je Mirotić pred vratima Partizana, ali se u četvrtak pojavila vest da je Panatinaikos favorit za njegov potpis.

Mirotić je u Barsi od 2019. godine kada se vratio iz NBA. U međuvremenu je sa tim timom osvojio Kup Kralja i špansko prvenstvo 2021. i 2023. godine, a bio je i MVP tog takmičenja, kao i Evrolige 2022. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading