KRIO TRAGIČNU VEST: Preminula ćerka poznatog muzičara od PREDOZIRANJA!

Autor:

Zabava

23.07.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni muzičar saopštio da mu je ćerka preminula

KRIO TRAGIČNU VEST: Preminula ćerka poznatog muzičara od PREDOZIRANJA!

Foto: Pixabay

Sveća

Gitarista čuvene grupe "Blondi", Kris Stajn, saopštio je svojim pratiocima na društvenoj mreži Fejsbuk da mu je u maju preminula ćerka Akira.

- Izgubili smo našu ćerku Akiru krajem maja usled predoziranja. Objavljivao sam kao i obično jer mi je to odvlačilo pažnju od tuge - otkrio je Stajn i podelio fotografije sa ćerkom.

- Ima mnogo vas do kojih mi je stalo, a to niste znali i iako ne liči na mene da javno objavljujem stvari iz ličnog života, Akira je mnogima bila važna. Bila je divna i predstavljala je svetlo na ovom svetu. Borila se nekoliko godina i odnela ju je zavisnost - dodao je on, pa istakao da njegova partnerka i on nastavljaju dalje:

 

We lost our daughter and sister Akira at the end of May to an overdose. I've been posting as usual because it distracts...

Posted by Chris Stein on Субота, 22. јул 2023.

 

- Barbara Vali i ja idemo napred, ali nedostaje nam ogroman deo naših života. Samo je se sećajte i budite ljubazni jedni prema drugima, a vi mladi izbegnite ovu zamku.

Grupa "Blondi" je harala muzičkom scenom 70-ih i 80-ih godina, a Stajn nije bio deo grupe „Blondie“ tokom prethodnih godinu dana. Umesto njega, sa bendom je svirao bivši član „Sex Pistolsa“, Glen Marlok, prenosi NME.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading