DOBAR OTAC NE ZLOSTAVLJA MAJKU SVOG DETETA: Šok optužbe Tare Simov na račun bivšeg verenika! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.07.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov se oglasila nakon raskida veridbe i šokirala svoje pratioce

DOBAR OTAC NE ZLOSTAVLJA MAJKU SVOG DETETA: Šok optužbe Tare Simov na račun bivšeg verenika! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Tara Simov i Daniel Raičević

Raskid Tare Simov i njenog verenika Danila Raičevića, samo par dana nakon što su dobili bebu, uzburkao je javnost. Simova je rano jutros objavila nekoliko citata na engleskom jeziku i otkrila šta se dešava sa njima.

- Dobar otac ne zlostavlja majku svog deteta. Muškarčevo zlostavljanje majke dokazuje da on ne misli ili ne brine adekvatno o tome šta je dobro za decu - glasi prvi citat.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Tare Simov

- Osoba koja brine o vama čuva vaše mentalno zdravlje. Ne radim vam stvari kao što su "gaslajtovanje", tretman ćutnjom i ne zbunjuju vas. Ne manipulišu i ne pokušavaju da vas kontrolišu prinudnim taktikama zlostavljanja. Ne govore pasivno-agresivno stvari da bi vam povredili osećanja, da vam vrate ili da vas kazne. U suštini, ne j*bu vam mozak svim mogućim sredstvima da bi od vas dobili ono što žele. Ilegalno je fizički povrediti nekoga. Trebalo bi biti ilegalno i mentalno i psihičko povređivanje nekoga, kao i nanošenje emotivne štete. Ovo je opasno, ako ne i više, zato što je ove rane teže zaceliti i treba mnogo više vremena da se od njih oporaviš - bio je drugi citat koji je podelila Simova.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Tare Simov

Njih dvoje su se, inače, otpratili sa društvenih mreža i uklonili zajedničke slike, ali je Danilo juče stao u Tarinu odbranu nakon navoda da ona nema novac za izdržavanje njihovog deteta.

- Čak i bez mene i pomoći mojih roditelja, Tara i te kako ima para i za sebe, i za bebu - napisao je Daniel na Instagram profilu. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Tara i Danilo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading