DAJTE ČOVEKU SRPSKI PASOŠ! NBA ol-star zvezda se NE SMIRUJE: Na red je došla RAKIJA, nazdravljao sa ČUVENIM DIVOM! (FOTO)

Autor:

Sport

23.07.2023

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pol Džordž zna šta je dobar provod.

DAJTE ČOVEKU SRPSKI PASOŠ! NBA ol-star zvezda se NE SMIRUJE: Na red je došla RAKIJA, nazdravljao sa ČUVENIM DIVOM! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms i Pol Džordž

Srpski zet i čuvena NBA ol-star zvezda, Pol Džordž, koji je u braku sa Danijelom Rajić, poslednjih dana vezao je turu u kojoj je obišao našu zemlju, ali i Crnu Goru.

Dobro se zabavljao Džordž u elitnim beogradskim noćnim klubovima, a sada je snimljen i na obali Jadranskog mora kako u društvu svoje izabranice, ali i Bobana Marjanovića i njegove supruge Milice uživa u rakiji.

Bobi i Pol su nazdravljali, a Danijela Rajić je fotografiju podelila na svom Instagram nalogu.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen/Danijela Rajic

Boban Marjanović i Pol Džordž

 

Kada se sve sabere i oduzme, deluje da se Pol Džordž odlično uklopio u Srbiju, te da mu samo još fale naši papiri kako bi legitimno bio deo ove zemlje.

Podsetimo, Džordž je u nedavno završenoj sezoni odigrao 55 utakmica za Los Anđeles Kliperse, a prosečno je postizao 23,8 poena i imao je 6,1 skok i 5,1 asistenciju po meču pre nego što je doživeo težu povredu.

Trenutno ima 33 godine, iza sebe ima bogatu karijeru i nastupao je za Indijanu koja ga je 2010. godine draftovala kao desetog pika prve runde, zatim Oklahomu i sada Los Anđeles Kliperse.

Osam puta je bio na ol-star meču, a igrao je i za košarkašku reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država koja je 2016. godine u Riju osvojila zlatnu medalju.

Ko zna, možda toliko zavoli Srbiju i Crnu Goru da na kraju karijere potpiše i za neki od klubova sa ovih prostora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading