O ČEMU LI SU PRIČALI? Zvezda NBA lige u društvu LEGENDE PARTIZANA! Amerikanac u Srbiji - do kada planira da OSTANE?

Autor:

Sport

17.07.2023

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno je sigurno - provodi se fenomenalno.

O ČEMU LI SU PRIČALI? Zvezda NBA lige u društvu LEGENDE PARTIZANA! Amerikanac u Srbiji - do kada planira da OSTANE?

Foto: Tanjug/AP

Pol Džordž i Kevin Durent

Amerikanac Pol Džordž već nekoliko dana uživa u Srbiji.

Za vikend su ga naše kamere uhvatile u poznatom prestoničkom noćnom klubu "Lafajet" kako uživa u ludom provodu, a nešto kasnije na društvenim mrežama pojavile su se i fotografije gde je Džordž nastavio sa izlascima, ali u društvu legende Partizana Bogdana Bogdanovića.

Nije tajna da je čuveni NBA as u braku sa Srpkinjom Danijelom Rajić, te da je verovatno zbog nje posetio našu prestonicu, ali je pitanje o čemu su pričali Džordž i Bogdanović, kao i do kada on planira da ostane u Beogradu.

Jer, deluje da mu se sviđa, te da iz noći u noć sve više i više uživa.

Fotografiju Bogdanovića i Džordža na svom Instagram nalogu podelio je poznati srpski pevač Stefan Cvijović Cvija koji je iskoristio priliku da se fotka sa čuvenim košarkašima, te da se sa njima provede najbolje moguće.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/stefancvija

Pol Džordž, Bogdan Bogdanović i Stefan Cvijović Cvija

 

Podsetimo, Džordž je prošle sezone odigrao 55 utakmica za Los Anđeles Kliperse, a prosečno je postizao 23,8 poena i imao je 6,1 skok i 5,1 asistenciju po meču pre nego što je doživeo težu povredu.

Trenutno ima 33 godine, iza sebe ima bogatu karijeru i nastupao je za Indijanu koja ga je 2010. godine draftovala kao desetog pika prve runde, zatim Oklahomu i sada Los Anđeles Kliperse.

Osam puta je bio na ol-star meču, a igrao je i za košarkašku reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država koja je 2016. godine u Riju osvojila zlatnu medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading