NBA ZVEZDA U BEOGRADU! Ludi NOĆNI PROVOD čuvenog košarkaša: U ruci ČAŠA, oko njega sve "GORI" (VIDEO)

Autor:

Sport

16.07.2023

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetio je prestonicu Srbije.

NBA ZVEZDA U BEOGRADU! Ludi NOĆNI PROVOD čuvenog košarkaša: U ruci ČAŠA, oko njega sve "GORI" (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms i Pol Džordž

Nije tajna da Beograd važi za jedan od gradova gde je noćni provod najlepši i najburniji.

Zbog toga mnoge svetske zvezde iz svih životnih sfera stižu u prestonicu Srbije kako bi uživali do kasnih noćnih sati, a poslednji u nizu kog su naše kamere snimile bio je čuveni NBA košarkaš Pol Džordž.

On je bio gost poznatog lokala "Lafajet" i sa čašom u ruci posmatrao je kako oko njega sve "gori", pa se kasnije i sam prepustio čarima ludog noćnog provoda.

Ne čudi što je Pol Džordž posetio Srbiju jer je poznato da je on u braku sa Danijelom Rajić, a par se venčao prošle godine, na dan kada je čuveni košarkaš draftovan u NBA ligu.

Džordž je ove sezone odigrao 55 utakmica za Los Anđeles Kliperse, a prosečno je postizao 23,8 poena i imao je 6,1 skok i 5,1 asistenciju po meču pre nego što je doživeo težu povredu.

Trenutno ima 33 godine, iza sebe ima bogatu karijeru i nastupao je za Indijanu koja ga je 2010. godine draftovala kao desetog pika prve runde, zatim Oklahomu i sada Los Anđeles Kliperse.

Osam puta je bio na ol-star meču, a igrao je i za košarkašku reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država koja je 2016. godine u Riju osvojila zlatnu medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading