NAPUŠTA CRNO-BELE? Sprema se novi ODLAZAK iz Partizana! Iz Beograda u NBA ligu ili na potpuno NEOČEKIVANO mesto!

Autor:

Sport

16.07.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rastanak je izvestan, a opcije su dve.

NAPUŠTA CRNO-BELE? Sprema se novi ODLAZAK iz Partizana! Iz Beograda u NBA ligu ili na potpuno NEOČEKIVANO mesto!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan nalazi se u fazi rekonstrukcije posle istorijske sezone u kojoj su crno-beli vratili titulu šampiona AdmiralBet ABA lige u svoje vitrine.

Tim Željka Obradovića napustili su Matijas Lesor (Panatinaikos), Dante Egzum (Dalas Maveriks) i Jam Madar (Fenerbahče), a za sada su stigli povratnik Ognjen Jaramaz i Poljak Mateuš Ponitka.

Ovo nije kraj dolascima, ali ni odlascima, a poslednji košarkaš koji je najavljen kao neko ko će skoro sigurno napustiti Beograd je Tristan Vukčević.

Nije uspeo Vukčević da opravda talenat i izbori se za bitnu ulogu u timu po dolasku iz Real Madrida, te se trenutno nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama gde igra za Vašington Vizardse u NBA Letnjoj ligi i pokušava da sebi obezbedi ugovor.

Deluje da će u tome teško uspeti, te da ga Vašington neće zadržati, ali ako se to desi Vukčević se naredne sezone, i pored svega, ne vraća u Beograd. Grčki mediji preneli su informaciju da će biser crno-belih u tom slučaju biti prosleđen na pozajmicu i to na totalno neočekivano mesto - u Peristeri!

 

 

Ovu informaciju je preneo Shot Vetakis, novinar grčkog "SDNA".

Peristeri s klupe predvodi Vasilis Spanulis, te bi to mogao da bude motiv više Vukčeviću da baš tamo ode, izbori se za minute kod legende grčke košarke i konačno iskoči u prvi plan.

Treba napomenuti i da je Dušan Vukčević, Tristanov otac, deo stručnog štaba Peristerija, a da u mlađim kategorijama ovog kluba nastupa brat košarkaša crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading