DEBITOVAO VUKČEVIĆ: Tristan zaigrao za Vizardse, a ovo je njegov učinak! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.07.2023

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi krilni centar započeo svoju odiseju u Americi.

DEBITOVAO VUKČEVIĆ: Tristan zaigrao za Vizardse, a ovo je njegov učinak! (VIDEO)

Foto: Starsport

Tristan Vukčević

Košarkaš Partizana Tristan Vukčević odlučio je da se oproba u Letnjoj ligi. Srpski krilni centar izabran je na prethodnom draftu kao 42. pik od strane Vašington, a u noći između subote i nedelje našao se u startnoj postavi Vizardsa na meču protiv Indijane - 83:91.

Odigrao je Vukčević 22 minuta, za to vreme  ubacio je devet poena, uz šest skokova, tri ukradene lopte i jednu blokadu. Iz igre je šutirao 2/7, za tri poena 0/2, ali je bio nepogrešiv sa linije slobodnih bacanja - 5/5.

Sličan učinak imao je još jedan debitant u dresu Vizardsa, Francuz Bilal Kulibali. Krilni košarkaš koji je stigao iz Metropolitana takođe je ubacio devet poena, uz četiri skoka i jednu blokadu, ali za deset minuta duže provedenih u igri nego Tristan.

 

 

Jasno je da će Vukčeviću biti potrebno vreme da se privikne i u potpunosti oslobodi treme, ali učinak koji je imao sasvim je solidan za prvi meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading