BLISTALI: Petrušev i Jović BRILJIRAJU u Letnjoj ligi!

Autor:

Sport

09.07.2023

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbi iz meča u meč demonstriraju svoj talenat.

BLISTALI: Petrušev i Jović BRILJIRAJU u Letnjoj ligi!

Foto: Starsport

Nikola Jović i Filip Petrušev naporno rade pred početak nove sezone. Tandem srpskih igrača trenutno nastupa u Letnjoj ligi i željni su dokazivanja.

Jović je pobedi Majamija nad Bostonom 99:88 doprineo sa 14 poena, 6 skokova, 3 asistencije, 2 ukradene lopte i 1 blokadom za 28 minuta u igri. Bio je treći najefikasniji igrač svog tima, sa dva poena manje od Džordana Volša, dok je posebno motivisan za ovaj duel bio Orlando Robinson koji je za 33 minuta na parketu uspeo da ubaci 36 poena, uz 11 skokova i 4 asistencije. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jović

Razlog za zadovoljstvo ima i Petrušev, čija je Filadelfija savladala Njujork 110:101. Centar koji ne nedavno završenu sezonu proveo u Crvenoj zvezdi Meridianbet takođe je imao uspešan nastup u prvom poluvremenu. Sa 10 poena i 4 skoka za 10 i po minuta, uz šut iz igre 5/6, Petrušev je bio najefikasniji igrač Filadelfije u prve dve četvrtine, ali se po povratku sa odmora nije naigrao.

Republika

Foto: Starsport

Filip Petrušev

Petrušev je tako sa prvog pao na deobu petog mesta liste strelaca u svom timu. Prestigli su ga Džejden Springer (23 poena), Džavonte Smart (17) i Di Džej Stjuart i Riki Kaunsik (po 14), dok je Terkavion Smit bio izjednačen sa srpskim košarkašem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading