SRBIJA PRESLIŠALA BUGARSKU: Plasman na završni turnir Lige nacija ne zavisi od drugih!

Autor:

Sport

09.07.2023

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvesno će konačni rasplet i svi putnici za Poljsku biti poznati tek u toku noći između nedelje i ponedeljka.

SRBIJA PRESLIŠALA BUGARSKU: Plasman na završni turnir Lige nacija ne zavisi od drugih!

Foto: FIVB

Srpski odbojkaši savladali su Bugarsku rezultatom 3:0 (25:19, 25:22, 25:22) u poslednjem kolu turnira u Anahajmu, kojim se i završava takmičenje u regularnom delu Lige nacija.

U duelu sa Bugarskom, srpski odbojkaši su bez problema došli do pobede. U prvom setu su vodili sve vreme, da bi u preostala dva viđena nešto veća borba, ali "orlovi" su na kraju svakog bili koncentrisaniji.

Najbolji u trijumfu Srbije nad Bugarskom bio je Dražen Luburić sa 15 poena, Pavle Perić je dodao 11, a Marko Ivović 10. Na drugoj strani, Asparuh Asparuhov je upisao 12 poena.

Republika

Foto: Starsport

Selektor Srbije Igor Kolaković

Sa polovičnim skorom reprezentacija Srbije trenutno drži osmo mesto na tabeli, koje vodi na završni turnir u Gdanjsku, međutim, zavisi od ishoda utakmica koje Francuska i Holandija tek treba da odigraju. Izvesno će konačni rasplet i svi putnici za Poljsku biti poznati tek u toku noći između nedelje i ponedeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading