SERIJA ODLAZAKA U IGRAČKOM KADRU: Ekipi Gornje Trnave predstoje dani velikih odluka!

Autor:

Sport

09.07.2023

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba će videti šta i kako dalje..

SERIJA ODLAZAKA U IGRAČKOM KADRU: Ekipi Gornje Trnave predstoje dani velikih odluka!

Foto: FK Gornja Trnava 1938

Fudbalski klub Gornja Trnava 1938 se pod ovim imenom takmiči od sezone 19/20, tada je ekipa zaigrala u Opštinskoj ligi Topola. 

Republika

Nakon tri godine u opštinskoj ligi, takmičarska 2021/2022. godina donela je šampionski trofej timu iz Gornje Trnave, i tom prilikom je ostvaren i plasman u Međuopštinsku ligu Aranđelovac Topola.

U nedavno završenom prvenstvu međuopštinskog ranga, sastav iz Gornje Trnave je bio jedan od konkurenata za najviši plasman, što bi značilo i drugu uzastopnu promociju u višu ligu. Ekipa Gornje Trnave 1938 je zimsku pauzu provela sa titulom jesenjeg prvaka, ali je tokom proleća zbog nešto slabije forme stigla do sredine tabele. Na kraju prvenstva, sa učinkom od deset trijumfa, isto toliko poraza uz dva remija, sakupljeno je 32 bodova, što je bilo dovoljno za peto mesto na tabeli.

Cilj uprave od starta sezone je bio opstanak u Međuopštinskoj ligi, što je u velikoj meri i ispunjeno već nakon završetka jesenjeg dela prvenstva, pred klubom je sada veliki posao, imajući u vidu aktivnosti tokom letnje pijace.

Republika

Foto: FK Gornja Trnava

Šampionski sastav Gornje Trnave 1938

Dres Gornje Trnave u dosadašnjem toku letnjeg prelaznog roka razdužili su Nikola Marković, Đorđe Srećković, Marko Đurđević, Jovan Kocić, Nenad Vasiljević, Sreten Luković, Đorđe Janković i Dejan Radojević.

Iz kluba su kratko povodom liste dosadašnjih odlazaka poručili:

- Zahvaljujemo se svim našim, sada već bivšim igračima što su branili naše bolje, želimo im puno sreće u narednom periodu. Verovatno ćemo ostati i bez našeg najboljeg igrača i kapitena koji odlazi za Nemačku zbog posla. U narednom periodu ćemo videti šta i kako dalje, pred nama je vreme velikih odluka. 

Kao što je i sama uprava lično poručila, pred klubom su dani odluke, prelazni rok je u toku, pa se treba pravovremeno reagovati kako bi tim bio spreman za predstojeću sezonu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading