BIZARNO I BOLESNO! Zvezda NBA lige OPTUŽENA da je SILOVALA MUŠKARCA!

Autor:

Sport

23.07.2023

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo moguće?!

BIZARNO I BOLESNO! Zvezda NBA lige OPTUŽENA da je SILOVALA MUŠKARCA!

Foto: Tanjug/AP

Hauard, Jokić, Gordon i Vestbruk

Nestvarne, bizarne i veoma bolesne vesti stižu nam iz Sjedinjenih Američkih Država.

Zvezda NBA lige, Dvajt Hauard, moraće na sud pošto ga je jedan muškarac optužio za zlostavljanje, silovanje, namerno nanošenje emocionalnog stresa i lažno zatvaranje!

Čovek po imenu Stiven Harper 19. jula 2021. godine našao se u neprilici kada je posle nekoliko razmenjenih poruka sa Hauardom rešio da dođe u njegovu kuću. Tada je krenuo pakao!

Optuženi je ustao, sagnuo se nad gospodinom Harperom, uhvatio ga za kukove, nasilno mu skinuo donji veš, obuzda ga i izvršio oralni seks bez pristanka. Gospodin Harper je bio u strahu od neposredne telesne povrede i bio je izdržan i primoran da ostane na mestu, dok je okrivljeni nastavio da ga seksualno navodi - prenose mediji reči iz sudnice.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dvajt Hauard

 

U međuvremenu se u celu akciju navodno uključila i treća osoba, obučena kao "Kiti", te su imali "trojku" bez saglasnosti Harpera.

Zaista, bizaran incident koji je čuvenog centra stavio na stub srama, mada daleko od toga da je ovo prvi put da Hauarda povezuju sa sličnim stvarima. Pre pet godina takođe je povezivan sa homoseksualizmom, ali je demantovao sve glasine.

Dvajt Hauard ostavio je dubok trag u NBA ligi nastupajući za Los Anđeles Lejkerse, Orlando, Hjuston, Atlantu, Šarlot, Vašington i Filadelfiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading