POČINJE SUĐENJE NASILNIKU KOJI JE PRETUKAO SESTRU UKI Q: Davio je dok se nije onesvestila, pa BEBI napravio modrice!

Autor: P. R.

Zabava

20.07.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Damjan je u pritvoru proveo 10 dana i pušten je da se brani sa slobode.

POČINJE SUĐENJE NASILNIKU KOJI JE PRETUKAO SESTRU UKI Q: Davio je dok se nije onesvestila, pa BEBI napravio modrice!

Foto: Profimedia, Instagram/uki_q

Suđenje Damjanu H. (25), koji se sumnjiči za nasilje u porodici prilikom kojeg je fizički povredio svoju suprugu Saru H. (21) počinje danas u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Podsetimo, Sara H., inače sestre tik-tokterke Une Kablar, poznatije pod imenom Uki Q, je na saslušanju izjavila da ju je muž brutalno pretukao.

Republika

Foto: Instagram/uki_q,

Počinje suđenje sestre Uki Q i Damjana H.

- Muž me je pretukao zbog svađe koja je, kao i svakog puta, izbila oko njegove mame. Njegova mama se mešala u naš odnos, nagovarala ga je često protiv mene i moje mame, prečudno se ponašala prema njemu. Svađali smo se danima, a lupao mi je glavom o pločice. Damjana je mama često savetovala kako da se ponaša prema meni, kao da joj je smetalo što ima ženu i dete. On je tokom naše svađe počeo da vređa moju porodicu, pa sam mu uzvratila i prokomentarisala nešto o njegovoj mami. Počeo je da me juri, davi po stanu, a onda me je bacio na pločice i udarao mi glavom o iste. Najmanje 15 puta me je udario šakama u glavu dok se nisam onesvestila. Dešavalo se da me tokom svađe ponekad gurne, ali nikada nisam imala nikakve povrede. Uzrok naših svađa je uvek bila njegova mama - istakla je žrtva.

Republika

Foto: Prva TV printscreen, Instagram.com printscreen

Majka Sare H.

Ona je tvrdila i da je povredio njihovu bebu koja je, prema njenim rečima, bila u modricama. Damjan je u pritvoru proveo 10 dana i pušten je da se brani sa slobode.

Podsećanja radi, Uki je nedavno za Republiku otkrila kako se njena oseća nakon traume koju je preživela.

Sestra je mnogo bolje, sve se to i dalje razvlači po sudu, ali ona je bolje. Najskorije je bio problem što (on) nije hteo da da saglasnost da napravimo bebi pasoš, da beba putuje. To je najaktuelniji prolem, u toku je razvod na sudu - zaključila je tiktokerka za naš portal.

Republika

Foto: instagram/screenshot/uki_q

Uki Q

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading