PRIJATELJ ŠAKA POLUMENTE SE SRUŠIO U AVIONSKOJ NESREĆI: Pevač se hitno oglasio, otkrio stravične detalje! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

19.07.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama nakon pada aviona u Ulcinju!

PRIJATELJ ŠAKA POLUMENTE SE SRUŠIO U AVIONSKOJ NESREĆI: Pevač se hitno oglasio, otkrio stravične detalje! (FOTO)

Foto: youtube.com/Premijera Official

Javnost je šokirala vest o avionskoj nesreći koja se dogodila danas kod Ulcinja, kada se privatni avion srušio sa dva putnika, od kojih su oba zadobila povrede. Ovim povodom se oglasio pevač Šako Polumenta, koji je otkrio da je jedan od povređenih njegov veoma blizak prijatelj.

Kako prenose domaći mediji, Šakov prijatelj Suad, inače vlasnik aviona, zadobio je prelom ruke i ogrebotine po celom telu, a pevač je otkrio detalje ove strašne nezgode.

- Meni je Suad kao brat. Pao je sa 500 metara iz aviona, zadobio je prelom ruke i ogrebotine po telu. Prevezli su ga u bolnicu nakon nesreće, pregledali ga, pružili mu pomoć i zatim ga pustili. Kao što vidite na fotografiji, dobro se drži. Odmah je pušten iz bolnice - rekao nam je Šako koji je odmah posetio svog prijatelja u bolnici i dodao:

Republika

Foto: instagram.com/sakopolumenta

Šako Polumenta sa prijateljom Suadom

- Sa njim na letu bio je još jedan muškarac, on je zadobio prelom kuka, zbog čega je zadržan i dalje je pod lekarskom prismotrom. Nisam siguran da li je imao prelom jednog ili oba kuka. Leteli su samo njih dvojica, ali kako je moglo, dobro su prošli - rekao je pevač za Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading