DŽEHVA POKAZALA NOVOG DEČKA! Pevačica više ne krije košarkaša, sada je sve jasno! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

02.07.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica više ne krije košarkaša!

DŽEHVA POKAZALA NOVOG DEČKA! Pevačica više ne krije košarkaša, sada je sve jasno! (FOTO)

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

Ljubavni život popularne pevačice Teodore Džehverović privlači veliku pažnju na društvenim mrežama, a iako je u poslednje vreme sve češće povezuju sa košarkašima, ona još ništa konkretno nije priznala.

Međutim, Džehva je sada odlučila da konačno svima pokaže dečka koji joj je osvojio srce, iako je ponovo vešto uspela da mu sakrije identitet.

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović pokazala dečka

Po svemu sudeći, navodi da je u pitanju košarkaš su bili tačni, jer je mlada pevačica na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju momka kojeg je uslikala, i to urpavo dok je igrao košarku. Ipak, kako se ne bi videlo o kome je reč, lice mu je prekrila emotikonom, a simoblično je izabrala baš onaj sa prstom preko usta.

Podsećanja radi, Teodora se nedavno našla u centru skandala kada je na internetu isplivao snimak na kojoj se navodno čuje kako pevačica ima intiman odnos sa košarkašom Partizana, Matijasom Lesorom.

Republika

Foto: Starsport, ATA Images

Teodora Džehverović i Matijas Lesor

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading