ACA LUKAS OTKRIO ISTINU O ANI NIKOLIĆ I NJENOM STANJU: Sve sam uradio da joj pomognem, ali ona sebi želi NAJGORE!

Autor: P. R.

Zabava

01.07.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi estradni rat na pomolu, folker izneo niz detalja o uznemirujućem stanju pevačice!

ACA LUKAS OTKRIO ISTINU O ANI NIKOLIĆ I NJENOM STANJU: Sve sam uradio da joj pomognem, ali ona sebi želi NAJGORE!

Foto: RTV Pink, Privatna arhiva

Nakon što je Republika došla u posed uznemirujućeg snimka Ane Nikolić, koja pokazuje svoje žive rane na licu, oglasio se i njen kolega, Aca Lukas, koji je istakao da je sve uradio kako bi pomogao pevačici koja se našla u centru skandala.

Naime, folker je priznao da mu je pre svega žao Ane, te zatim i otkrio detalje drame oko svog koncerta u Zagrebu, na kojem je Nikolićeva trebalo da se pojavi, ali ga je ispalila u poslednjem trenutku.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ana Nikolić i Aca Lukas

- Bože, koliko mi je žao ove žene! Sve smo uradili da joj pomognemo da se vrati. I vodio sam je da bude gost na mom koncertu u Areni Zagreb, i evo vam konačno istine zašto nije pevala. Pa, doputovala je u Zagreb na vreme, smestila se u hotel, ja sam počeo sa koncertom u 21 sat, ona je trebalo, logično, da se pojavi u Areni najkasnije do 22 sata, jer koncert traje dva sata, ili malo više. A ona se pojavila u Areni u 23 časa! Ovim činom je pokazala ogromno nepoštovanje prema meni, pogotovo što sam verovatno jedini na svetu koji je bio voljan da joj pomogne. Hteo sam da ti pomognem iz dva razloga. Prvi, jer sam te voleo kao osobu, a drugi je taj, jer sam mislio, a i dalje mislim da si bila velika zvezda i da vrlo lako možeš da se vratiš tamo gde si bila! Zaista, loše stvari i zlo, bacaš na jedino mesto gde si imala podršku! I pored svega se ne ljutim na tebe, i voleo bih da nađeš svoj put izlečenja i povratka na pravu stazu! Imao sam dobru volju i želju! Sada ti želim sve najbolje! Ali je problem u tome što sve najbolje prvo treba sama sebi da želiš. Ali kako stvari stoje, ti u stvari sebi želis sve najgore! Tako govore tvoji postupci! Žao mi je - istakao je Lukas u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aca Lukas

Podsećanja radi, Republika je danas došla u posed šokantnog snimka Ane Nikolić u kritičnom stanju, u kojem pevačica sa živim ranama na licu preklinje za pomoć.

Da li vidiš da ja imam kratere na licu? Ovo počinje da bude noćna mora. Ja ovo da prekrijem ne mogu. Imam 100 dinara, na računu, molim te, učini nešto za moju mladost. Ja ovako da snimam ne mogu ništa. Niti mogu ovo sama da prekrijem, niti postoji šansa. A od besa i nervoze, pogledaj na šta mi ovo liči. Ovo je pakao, noćna mora - govorila je Ana i pokazivala kratere na licu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading