ANA NIKOLIĆ POVELA ĆERKU NA BINU: Šok na nastupu pevačice, naslednica cupka iza majke! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

11.06.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika pala u trans!

ANA NIKOLIĆ POVELA ĆERKU NA BINU: Šok na nastupu pevačice, naslednica cupka iza majke! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić

Ana Nikolić nastupila je u subotu veče u Beogradu kao specijalna gošća na jednoj žurki, a ono šta je uradila niko nije očekivao.

Nikolićka je podsetila publiku na svoje sjajne nastupe i nagovestila šta ih očekuje 7. oktobra na koncertu u beogradskoj Areni, ali jedan potez je sve ostavio u šoku.

Naime, njoj se u jednom trenutku na bini pridružila ćerka Tara što je publika dočekala s ovacijama. Ovo je prvi put da se devojčica nađe s mamom na sceni, ali je takođe i prvi put da se pojavila na jednom javnom događaju.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Ana Nikolić sa ćerkom na bini

I Ana i njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta izuzetno vode računa da njihova mezimica bude zaštićena, pa i kada objavljuju na Instagram njene fotografije ili snimke, devojčicino lice se ne vidi. Uvek je prekriveno stikerima ili je snimaju s leđa.

I sada je malena Tara imala naočare na licu, a obukla je roze haljinu. Videlo se da uživa na sceni, cupkala je nogom, a mnogi su prokomentarisali da to nije čudno, jer ipak krv nije voda.

Republika

Foto: Republika/Vladimir Lukić,e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ana Nikolić i Rasta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading