SVAKI DAN JE PRSKALA PIRINČANU VODU NA LICE, KOŽA JOJ SE PREPORODILA: Devojka pokazala kako izgleda nakon DEVET dana, ovo prirodno blago je VEKOVIMA U UPOTREBI (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

25.08.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je starleta Kim Kardašijan rekla da koristi pirinčanu vodu za sjajnu kožu, popularnost ovog domaćeg proizvoda odmah je "skočila".

SVAKI DAN JE PRSKALA PIRINČANU VODU NA LICE, KOŽA JOJ SE PREPORODILA: Devojka pokazala kako izgleda nakon DEVET dana, ovo prirodno blago je VEKOVIMA U UPOTREBI (FOTO/VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen/priscilla thach

Pirinčana voda je poznata kao dobar način da kosa bude bujnija, jača i lepša. Korišćenjem ove vode kosa će biti mekša, a dobra je i protiv peruti. Možete je koristiti i i kao prirodni balzam za lakše raščešljavanje. Inače, pirinčana voda odjednom je postala popularna zahvaljujući i starleti Kim Kardašijan koja je upravo ovo korisitila kako bi došla do kose iz snova. Možete je koristiti samostalno tako što ćete je napraviti od vode i pirinča, procediti sutradan i isprati kosu nakon šamponiranja i balzama. 

Pirinčana voda za lice

Osim što se koristi za jačanje vlasi, pirinčana voda odlična je i za lice. Upravo, jedna devojka je na TikTok - u objavila test koji je sama sprovela.

Devojka po imenu Prisila i pre korišćenja pirinčane vode imala je crvene bubuljice na licu i hiperpigmentaciju kože na određenim delovima. Koristila je sprej tačno devet dana, svaki dan, a razlika je bila primetna. Bubuljice su se smanjile, a boja kože se ujednačila. Cilj joj je bio da ima kožu kao Korejke. Lepota Korejki naširoko je poznata. One koriste pirinčanu vodu za negu lica i tela i to vekovima unazad, a mnogi brendovi su upravo na bazi pirinčane vode.

Foto: tiktok/printscreen/priscilla thach

Devojka Prisila snima se za TikTok

Zašto je dobra pirinčana voda?

Sadrži antioksidanse koji održavaju elastin, a to deluje da prirodni elastin u koži duže traje. Što znači da će lice biti jedro i sjajno. Takođe, pomaže kod dehidracije.

Inače, dobra je i kao zamena za tonik i smanjuje pore. Neki veruju da će smanjiti akne, ali u tom slučaju bolje je razgovarati sa dermatologom.

Foto: tiktok/printscreen/priscilla thach

Lice nakon korišćenja pirinčane vode

U videu ispod možete pogledati kakva je Prisilina koža bila prvi, a kakva deveti dan.

@priscillathachh My skin is transforming, my dark hyperpigmentation spots have lightened up SM🙌🏽🥰 #ricewaterskincare #ricewaterskin #ricewaterforskin ♬ you actually were telling the truth - Jennifer

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading