ONA JE POBEDNICA NA TAKMIČENJU ZA NAJBOLJU ZADNJICU: Primenjivala je "LJUBAVNU DIJETU", a u finalu se pojavila u HALJINI OD MESA (FOTO)

Autor:

Lifestyle

24.08.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Larisa Sumpani zaintrigirala je javnost kada je objasnila da je dečko ostavio jer ne može da izdrži njen tempo intimnih odnosa.

ONA JE POBEDNICA NA TAKMIČENJU ZA NAJBOLJU ZADNJICU: Primenjivala je "LJUBAVNU DIJETU", a u finalu se pojavila u HALJINI OD MESA  (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Larisa

Larisa Sumpani dugo se pridržavala svoje dijete, a to podrazumeva intimne odnose tri puta dnevno po dva sata kako bi joj tonus mišića zadnjice bio podignut. Verovatno se pitate zbog čega joj je tako nešto bitno. Larisa je želela da pobedi na takmičenju Mis BumBum ove godine što je i uspela.

Da podsetimo, ona je javno ispričala za "Dejli star" kako njen momak nije mogao da izdrži taj tempo zbog čega je ostavio. Takmičenje se održavalo u Brazilu, a ona se pojavila u haljlini od mesa, a onda je objasnila zašto je to uradila.

Larisa misli da je mnogi posmatraju samo kao komad mesa, te je ovako htela da im stavi do znanja da je ona mnogo više od toga.

- Nosila sam ovu haljinu od mesa kao oblik protesta. Uprkos svim naporima, predanosti i odricanju da dođem do finala i dođem do željenog pojasa, i dalje me doživljavaju samo kao objekat, “komad mesa”. Ja sam puno više od toga, imam sadržaj i došla sam to dokazati i promeniti vaša razmišljanja. Inspirisala me kontroverzna umetnica Lejdi Gaga i verujem da je ovo prosvetlilo gladaoce na temu koju sam pomenula. Bila sam izuzetno srećna što sam mogla da prenesem svoju poruku i što sam osvojila titulu! Ovo je tek početak celog mog putovanja. Hvala puno svima koji su me do sada podržavali i verovali u mene. Volim vas - napisala je ona u objavi na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lari Sumpani (@sumpanivip)

Njeno pojavljivanje u ovakvoj haljini izazvalo je oprečne komentare. Neki smatraju da ovaj potez zaslužuje "poštovanje", kako su naveli, a drugi da je sama birala posao te je to na neki način i određuje.

Izgleda da se njena "ljubavna dijeta" isplatila jer je smršala i sa 67 kilograma sada je "spala" na 60. Mnogi muškarci su oduševljeni ovom idejom i žele da je podrže, te zaista vodi ljubav i po tri sata dnevno nekada.

Pogledajte njene fotografije u galeriji ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading