ŠUMAHEROV SIN ODLEPIO ZA ATRAKTIVNOM LEILOM IZ BOSNE: Lepa je kao anđeo, evo ko je ona i čime se bavi (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

15.08.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju ko je plavuša iz Bosne u koju se zaljubio Mik Šumaher.

ŠUMAHEROV SIN ODLEPIO ZA ATRAKTIVNOM LEILOM IZ BOSNE: Lepa je kao anđeo, evo ko je ona i čime se bavi (FOTO)

Foto: Instagram/lailahasanovic

Sin Mihaela Šumahera, Mik u vezi je sa prelepom manekenkom iz Bosne, a reč je o Leili Hasanović. Njemu ne ide najbolje na profesionalnom planu, ali na ljubavnom očigledno cvetaju ruže. Trenutno, on je treći vozač ekipe Mercedes zbog čega ima malo više slobodnog vremena. 

Na Instagramu podelio je fotografiju sa lepom plavušom, a odmah su krenuli da se nižu lepi komentari. Par izgleda zanosno, a to mišljenje delili su i brojni pratioci na društvnim mrežama.

Već duže vreme misli se da postoji nešto među njima, a tek sada izašli su javno i potvrdili da su u ljubavnoj vezi. Laila je poreklom iz Srebrenice, ali je rođena u Danskoj i tu je i odrasla. Kada je bio rat u Bosni i Hercegovini njeni roditelji su izbegli u Dansku, a ona je tu vremenom sagradila uspešnu manekensku karijeru. Takođe, ona se takmičila za Mis Danske.

Na Instagramu je prati 180. 000 ljudi i tu objavljuje svoje atraktivne fotografije. Vidi se da svakodnevno uživa, putuje i provodi vreme sa drugaricama i bliskim osobama. Takođe, pored svojih fotografija na društvenim mrežama često deli i fotografije hrane.

Njene fotografije pogledajte u galeriji ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Gonotea

15.08.2023 11:19

Jeste, naše iz BiH imaju prolaz kod Švaba...potsećaju na njihove..