PLAVA BOMBA ZA KOJOM ŽUDI CEO SVET ČAK JE DVA PUTA OSTAVLJENA ODMAH NAKON POROĐAJA: Ovi muškarci pokušali su da je UNIŠTE, uzvratila žestoko (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

04.08.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova super mama sama gaji troje dece, a danas ima poseban razlog za slavlje.

PLAVA BOMBA ZA KOJOM ŽUDI CEO SVET ČAK JE DVA PUTA OSTAVLJENA ODMAH NAKON POROĐAJA: Ovi muškarci pokušali su da je UNIŠTE, uzvratila žestoko (FOTO)

Foto: Instagram/tammyhembrow

Australijska manekenka, mama i od skoro osnivač zanimljivog brenda sportske garderobe može da se pohvali izvrsnim poslovnih dostignućima. Ima predivnu i preslatku decu, ali njena priča nije ni malo laka. Trenutno, ona sama gaji troje dece. Iako je nakon prve propale veridbe dugo bila sama, poverenje je poklonila novom partneru, a situacija takođe nije bila sjajna iako su dobili bebu.

Sa prvim, bivšim verenikom Tami Hembrov ima dvoje dece Vilfa i Saskiu. Iako se pisalo da sa bivšim partnerom Risom Hokinsom nije u dobrim odnosima, nije tako jer je povremeno delio fotografije kako provodi vreme sa decom. Objasnio je da ne voli da se dokazuje ljudima:

- Definitivno nisam tip osobe koja oseća potrebu da dokazuje ljudima da nisu u pravu i stalno objavljuje ovakve stvari, ali svako treba shvatiti da Instagram nije stvarnost i da ljudi mogu učiniti puno u stvarnom životu i zadržati ga izvan društvenih mreža. Moje slike sa decom za sad će biti van društvenih mreža zbog stalnog maltretiranja i osuđivanja mene kao oca.

Inače, on sa Tami nije od 2018. godine, a u martu 2021. oženio je manekenku London Gohi sa kojom ima sina.

Drugi partner popularne Tami bio je spasilac Met Pol sa kojim je 2022. dobila ćerku Posi, dve godine od početka veze. Samo dve nedelje nakon veridbe objavili su da čekaju bebu.  Prošle godine ona je naglasila da nisu zajedno iako im je beba napunila sedam meseci.

To je slučajno otkrila na jednom snimanju kada je priznala da nije lako biti samohrana majka i brinuti o troje dece, a u prilog tome govori i činjenica da je najmlađe dete morala da povede sa njom na posao. Tada je na pitanje zašto se više ne pojavljaju na njenim fotografijama kratko odgovorila da je to deo života o kom ne želi da priča.

Foto: Instagram/tammyhembrow

Tami i Met dok su bili zajedno

Danas, Tami ima poseban razlog za slavlje jer je njena ćerka Saski napunila sedam godina, a ona je podelila nekoliko fotografija i prisetila se kakva je bila kao beba. Iako joj je očigledno teško da se izbori sa svim obavezama, Tami izgleda nikada bolje, a njena deca deluju srećno i zadovoljno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tammy 🐚 (@tammyhembrow)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading