NEKADA JE PRIVLAČILA MOMKE KAO LEPAK, DANAS NEĆE NI DA JE POGLEDAJU! Manekenka skoro NAGA, a razočarala muški pol - glava anđela, telo... (FOTO)

Autor:

Lifestyle

01.08.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša Plejboj manekenka odbija muškarce svojim izgledom, ali ne planira da odustane od onoga što je zacrtala.

NEKADA JE PRIVLAČILA MOMKE KAO LEPAK, DANAS NEĆE NI DA JE POGLEDAJU! Manekenka skoro NAGA, a razočarala muški pol - glava anđela, telo... (FOTO)

Foto: Instagram/ suzyacortez

Suzi Kortez javnost je upoznala kao jednu od najvatrenijih navijačica Barselone,  a ona je i bivša manekenka. Danas, posvetila se bodibildingu. I dok je nekada privlačila muškarce kao lepak, zbog velike promene većina neće ni da je pogleda.

Obožavateljka Arnolda Švarcenegera  želi da ide stopama svog heroja, i ne zanima je da li će njeni mišići odbiti muškarce. Nekada se fotografisala veoma provokativno, a danas takođe ne zaostaje, ali u prvom planu su mišići. Postala je fitnes instruktorka i želi da se takmiči u bodibildingu u okviru takmičenja koje bi trebalo da se održi za šest meseci. Tokom priprema ona se pridržava intenzivnog režima ishrane, ali i treninga.

Foto: Instagram/ suzyacortez

Suzi u pink kupaćem kostimu

Radi čučnjeve sa tegovima od 200 kilograma i jede hranu punu proteina na svaka tri sata.

- Moja rutina sastoji se od ishrane napravljene posebno za moju svetsku kategoriju bodibilding velnesa. Sadrži veliku količinu ugljenih hidrata i proteina. Na primer, pirinač, piletina i zelena salata, banane, ovsene, dodaci ishrani i hrana koja sadrži vitamine za jačanje mišića. Moja rutina posvećena je tome 24 sata dnevno. Kada se probudim, počnem da radim kardio vežbe na prazan želudac. Zatim jedem hranu i imam trening, nakon čega sledi masaža lica i istezanje - objašnjava ona za "Miror".

Foto: Instagram/ suzyacortez

Suzi vežba u teretani

Postala je popularna na društvenim mrežama, gde ljudi prate njen napredak. Dnevno ima sedam obroka i drži se svojih ciljeva, a takođe brine da ima osam sati sna.

- Moj trening traje sat i 30 minuta, s velikom težinom i intenzitetom. Trenutno radim čučnjeve sa 200 kilograma i ona se samo povećava. Leg pres je još jedna veoma bitna vežba za moju kategoriju, mogu da nosim 500 kilograma - istakla je.

Iako je Suzi ponosna na svoje "velike" mišiće, ranije je otkrila da su oni "odbijali muškarce". Srećom, njoj to ne smeta.

Foto: Instagram/ suzyacortez

Devojka pokazuje trbušnjake

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading