JOŠ MALO, PA NESTALO: Sezonske karte za OVU tribinu Marakane na izmaku!

Autor:

Sport

01.08.2023

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika euforija vlada među delijama.

JOŠ MALO, PA NESTALO: Sezonske karte za OVU tribinu Marakane na izmaku!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Fudbaleri Crvene zvezde su na najbolji mogući način otvorili sezonu 2023/24, pošto su na svom terenu u prvom kolu Superlige Srbije sa ubedljivih 5:0 pobedili Vojvodinu.

Prethodno su dominirali i u pripremnom delu, pošto su na Marakani petardirali Fiorentinu, a osvojili su u vrlo jak turnir u Rusiji, na kom su igrali protiv Zenita, Nefčija i Fenerbahčea.

Kako mašinerija Baraka Bahara radi kao podmazana, euforija među navijačima šampiona Srbije je sve veća.

Dokaz tome su i sezonske karte koje se prodaju velikom brzinom za Istok i Zapad stadiona "Rajko Mitić", ali to nije ništa u poređenju sa Severom, za koji se očekuje da uskoro planu do poslednjeg mesta.

To bi zapravo značilo da u sezoni pred nama ulaznica za tribinu na kojoj su najvatreniji navijači maltene nikada neće ni biti u slobodnoj prodaji, ni za jednu utakmicu, pošto bi ceo Sever trebalo da ispune sezonci.

Prema tome, ukoliko želite da u narednih godinu dana sa Severa Marakane gledate prvaka naše zemlje, kako u Ligi šampiona, tako i u Superligi Srbije, bolje bi vam bilo da što pre pojurite i kupite sezonsku ulaznicu.

Crveno-beli će sledeći meč na našem najvećem stadionu igrati već ove subote, kada im u goste stiže Napredak iz Kruševca, a ta utakmica je na programu od 20 časova i pet minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading