ZVEZDA ODUŠEVILA DELIJE! Na Ligu šampiona BESPLATNO - evo i KAKO: Zagonetna fotografija i TAJNA LOKACIJA za DRAGOCENU ULAZNICU!

Autor:

Sport

01.08.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv potez čelnika kluba sa Marakane.

ZVEZDA ODUŠEVILA DELIJE! Na Ligu šampiona BESPLATNO - evo i KAKO: Zagonetna fotografija i TAJNA LOKACIJA za DRAGOCENU ULAZNICU!

Foto: Starsport

Delije na stadionu "Rajko Mitić"

Fudbaleri Crvene zvezde uspešno su započeli sezonu od koje navijači očekuju da bude istorijska.

Ubedljiva pobeda protiv Vojvodine na startu Superlige Srbije (5:0) samo je nastavak sjajnih izdanja iz pripremnog perioda gde su padali i velikani poput Zenita, Fenerbahčea i Fiorentine. 

Delije ne mogu da dočekaju start Lige šampiona, a čelnici kluba rešili su da ih obraduju i to na najlepši mogući način - besplatnim kartama za elitno takmičenje!

Republika

Foto: Starsport

Delije

 

Odličan potez crveno-belih naišao je na oduševljenje navijača, a poznato je i kako možete do karata. Objašnjenje Crvene zvezde prenosimo u celosti:

FK Crvena zvezda obaveštava sve navijače da od ponedeljka, 31. jula, kreće sjajan givavej u kojem pobednike čekaju karte za Ligu šampiona. U narednih pet nedelja naš klub će uručiti ukupno deset ulaznica za grupnu fazu najkvalitetnijeg takmičenja u Evropi, a vas čeka mogućnost da zajedno na tribinama Marakane stvaramo momente za pamćenje.

Svi zvezdaši mogu učestvovati u givaveju na veoma jednostavan način. Uslovi koje svi zaljubljenici u crveno-bele boje moraju da ispune su sledeći:
 
1. Zapratite Zvezda Kids Instagram profil
2. Zapratite Anastasija Zvezda Kids Instagram profil
3. Zapratite Zvezda TV Instagram profil
4. Zapratite Crvenazvezda_os Instagram profil
5. Zapratite Zvezdine Legende na Instagramu
6. Zapratite Zvezdin TikTok nalog
7. Zapratite Zvezda Kids TikTok nalog
 
Kada steknete uslove za učestvovanje, pred vama će se naći nekoliko prepreka koje će vas voditi do vaših karata za Ligu šampiona. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Delije

 


 
Svakog dana počev od 31. jula na storiju glavnog Instagram profila Crvene zvezde biće postavljena zagonetna fotografija koja će vas voditi do tajne lokacije. U toku nedelje otkrivaćemo po jedan deo slike, a na vama je da utvrdite koja je skrivena lokacija u pitanju. 
 
Kada uočite o kom mestu je reč, na vama je da dan pre utakmice drugog kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Napretka, od 18 časova budete na otkrivenoj lokaciji. Sačekaće vas naša ekipa i uručiti specijalne vaučere koji vas vode korak bliže nagradi.

Ono što je u nastavku potrebno da uradite jeste da dođete na utakmicu naših prvotimaca, a u toku meča će na Zvezdinom profilu na kojem je organizovana nagradna igra biti objavljen broj koji je istaknut na vaučeru srećnog dobitnika. Pobednika očekuju dve karte za Ligu šampiona koje će moći da preuzme u Servisu za članstvo na poluvremenu duela sa ekipom iz Kruševca.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Zvezde ispred delija

 


 
Isti sistem će se ponavljati narednih nedelja, s tim što će svake sedmice biti potrebno da zvezdaši otkriju drugu tajnu lokaciju. Apelujemo na sve zvezdaše da ukoliko žele da stignu do vredne nagrade redovno prate objave na Instagram profilu FK Crvena zvezda, gde ćemo iz dana u dan obaveštavati navijače o svim aktuelnostima. 
 
Preostaje nam samo da vas pozovemo da zapratite Zvezdine naloge na društvenim mrežama, uz malo sreće osvojite karte za Ligu šampiona i budete deo novih istorijskih momenata!
- stoji u objavi kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading