DETALJI FILMSKE SAČEKUŠE DELIJA! Navijači Zvezde NAPALI autobus PUN HRVATA: Ultrasi Rijeke OSTALI U ŠOKU, vozač POVREĐEN!

Autor:

Sport

28.07.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je više nego burno.

DETALJI FILMSKE SAČEKUŠE DELIJA! Navijači Zvezde NAPALI autobus PUN HRVATA: Ultrasi Rijeke OSTALI U ŠOKU, vozač POVREĐEN!

Foto: Starsport

Delije na večitom derbiju

Maskirani muškarci palicama, jutros oko četiri sata na auto-putu kod Grocke, razbili stakla na autobusu u kom su bili navijači iz Hrvatske.

Na mesto napada brzo je stigla policija i Hitna pomoć, a ubrzo su se u javnosti pojavile informacije o vinovnicima incidenta, kao i detalji haosa.

Filmsku sačekušu napravili su navijači Crvene zvezde, popularne delije, i to ultrasima Rijeke i članovima grupe armada.

Republika

Foto: Starsport

Delije

 

Hrvatski navijači su se vraćali iz nepriznate države i lažne tvorevine tzv. Kosovo, gde je njihov tim igrao protiv Dukađinija iz Gnjilana u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija i imali su razloga za radost jer je Rijeka slavila sa 1:0 golom Nika Jankovića u 30. minutu.

U povratku nisu očekivali veće probleme, te su kroz čitavu Srbiju bili pod policijskom pratnjom, ali to nije sprečilo delije da u blizini Grocke naprave totalni haos! 

Jedan od svedoka čitavog događaja rekao je da je više maskiranih lica koji su na sebi imali obeležja Crvene zvezde blokiralo autoput Niš-Beograd sa nekoliko automobila. Potom su izašli iz kola i onda je nastala prava drama te da su se Hrvati jedva izvukli. Bili su naoružani palicama i oštetili su autobus u kojem su se nalazili navijači Rijeke, preneo je Telegraf.

Autobus je oštećen, vozač lakše povređen, a na svu sreću ostali vinovnici incidenta su takođe prošli dobro, te niko nije primljen u bolnicu.

Dalja istraga pokazaće šta se sve tačno desilo u blizini Grocke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading