"NAROD DA STANE UZ OVU ZVEZDU"! Bahar doveo do LUDILA delije: EUFORIJA među navijačima, na Marakani SPREMNI za PISANJE ISTORIJE!

Autor:

Sport

05.07.2023

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda dugo nije izgledala ovako.

"NAROD DA STANE UZ OVU ZVEZDU"! Bahar doveo do LUDILA delije: EUFORIJA među navijačima, na Marakani SPREMNI za PISANJE ISTORIJE!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Fudbaleri Crvene zvezde imali su prvu ozbiljnu proveru u kojoj su savladali ruski Zenit rezultatom 2:1.

Četa Baraka Bahara odigrala je sjajan meč, a to je oduševilo navijače. Zbog Zvezde su društvene mreže krenule da "gore" te su delije pale u trans posle nastupa crveno-belih.

Ovo su samo neki od tvitova navijača Crvene zvezde posle pobede kluba protiv Zenita.

"Konačno se vide obrisi modernog,napadačkog fudbala dostojni jednog kluba kao što je Crvena zvezda"

 

 

"Vrhunska utakmica i zaslužena pobeda. Posle dve nedelje priprema, sa nekompletnim timom i dosta mladih igrača ovako odigrati za mene lično iznad očekivanja. Pojačanja odlična, meni je glavni utisak koliko širok roster imamo. Svaka čast šefe"

 

 

"Malo se priča o tome da Crvena zvezda pravi neku novu priču, koja izgleda jako dobro. Sa novim trenerom, završena je jedna era i pravi se nova, čini mi se još bolja. Ono što bih ja istakao, je da Bahar ima hrabrosti da gura i klince, što nam je u prošlosti falilo"

 

 

"Pa dobro, osvajamo Ligu šampiona šta bi sad. Neće nam biti prvi put"

 

 

"Najbolji roster Crvene zvezde u mom životu"

 

 

"Zvezda je odigrala fenomenalno danas, od kako pratim klub nismo bili ovako dominatni i to protiv ekipe kao što je Zenit. Ova Zvezda zaslužuje navijače i punu Marakanu! Narod mora da stane uz ovu Zvezdu"

 

 

"Mislio sam da ovo nikad neću reći, ali fantastičan prelazni rok radi FK, bukvalno nemam niti jednu zamerku, ozbiljno i odgovorno, sa jasnom vizijom, nešto na šta nismo navikli"

 

 

"Terzi skidam kapu za prelazni rok, nikad jača ekipa nije bila, a verovatno će još nekoga dovesti"

 

 

"06.09. ako se ne varam počinje Liga Šampiona. Još dva meseca da se ekipa pripremi. Jezivo dobro zvuči, ako sada na početku ovako igramo"

 

 

"Zaljubio sam se u ovaj tim"

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
SVEMOGUCI na silu

19.07.2023 08:08

Ma nemoj ! Naredjenje !