"UMREĆU, A DA JE NE VIDIM" Marija Šerifović zaboravila bolesnog oca, obilazi ga samo vanbračni sin!

Autor:

Zabava

28.07.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rajko Šerifović ljut na ćerku jer ne dolazi u Kragujevac da ga obiđe

"UMREĆU, A DA JE NE VIDIM" Marija Šerifović zaboravila bolesnog oca, obilazi ga samo vanbračni sin!

Foto: Republika, ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Marija Šerifović je uvek vodila računa o ocu Rajku Šerifoviću i trudila se da mu ništa ne fali, uprkos brojnim svađama i ružnim rečima koje je on iznosio na račun Verice Šerifović. Rajku se zdravstvenos stanje naglo pogoršalo kada je dobio gangrenu, zbog čega su morali da mu amputiraju prst na nozi i Marija je tada oca smestila u dom, a na sebe je preuzela sve troškove.

Dok Marija majku vodi na skupa putovanja, Rajka obilazi njen polubrat, Rajkov vanbračni sin Danijel Pavlović. Iako ima sve što mu je potrebno, Rajko je ljut na ćerku jer ne dolazi u Kragujevac da ga obiđe.

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Verica i Rajko Šerifović

- Moj otac je smešten u domu sa Rajkom, on je divan čovek. Sin mu često dolazi, ali Mariju niko nije video. Ona to sve plaća, ništa njemu ne fali, ali baš je Rajko kukao kako bi voleo da vidi ćerku, rekao je: "Umreću, a da je ne vidim". Razumem ja da ima obaveze, nastupe, ozbiljnu karijeru, doći će sigurno kad bude mogla - kaže za "Svet" žena čiji je otac sa Šerifovićem u domu za stara lica.

Marija je mesecima unazad pripremala album, a sad konačno otišla u Ameriku na zaslužen odmor. I dok slobodno vreme provodi sa majkom Vericom, oca nikada ne pominje. Njihov odnos nikada nije bio lak i lep, a najviše mu je zamerila što je mučio i tukao Vericu. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Marija Šerifović

Kasnije mu je oprostila, ali očito je majci veoma privržena, dok o cou brine tako da mu ništa ne zafali i da ima svu potrebnu negu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading