PREMINUO KEN! Čuveni glumac zavio Barbi svet u crno (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

28.07.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne vesti potresle svet!

PREMINUO KEN! Čuveni glumac zavio Barbi svet u crno (FOTO)

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

Pevač Bil Kaningem, koji je bio originalni Kenov glas u "Barbi" reklamama i pločama 1960-ih, preminuo je u 96. godini u svom domu u Zapadnom Holivudu u Kaliforniji, pišu tamošnji mediji.

- Bil je postavio šablon za klijente i korisničku podršku, posebno u komercijalnim, glasovnim i štampanim. Bio je topao, druželjubiv, otmen čovek koji je pozitivno uticao na sve one koje je predstavljao i zapošljavao. Bila nam je čast poznavati ga i učiti od njega - rekli su Bilovi poslovni partneri.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Bil Kaningem preminuo

Kaningem je rođen u San Francisku 1927. Pre nego što je kao mlad krenuo u Holivud, prvo je služio svojoj zemlji. Prijavio se u mornaricu Sjedinjenih Država i služio je na brodu minolovcima tokom Drugog svetskog rata, dok je takođe brusio svoje pevačke veštine.

Kaningem je bio na turneji sa "Fort Emory Drum and Bugle Corp" i svirao je pred publikom na raznim lokacijama širom pacifičkog pozorišta. Posle rata, vratio se kući i nastavio pevačku karijeru, započevši sa Volterom Šumanom i "The Tennessee Ernie Ford Show".

Republika

Foto: shutterstock

Barbi i Ken

Takođe je pevao na brojnim filmskim zvučnim zapisima za Fox, Paramount i Warner Bros. pre nego što je dobio priliku da da svoj pevački glas za Barbikinog dečka, Kena. Pojavio se na albumu "Barbie Sings" iz 1961. godine, obezbeđujući glas Kenu, dok je Barbiki glas dala Šarlot Ostin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading