OVO JE UBILO ŠINEJD O'KONOR? Poslednje reči pevačice lede krv u žilama! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

27.07.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuo snimak pokojne pevačice u stravičnom izdanju!

OVO JE UBILO ŠINEJD O'KONOR? Poslednje reči pevačice lede krv u žilama! (VIDEO)

Foto: printscreen

Šinejd O'Konor

Čuvena irska pevačica Šinejd O'Konor preminula je juče u 56. godini, godinu dana nakon što je njen sin Šejn (17) oduzeo sebi život.

Muzičarka, koja je promenila ime u Šuhada Sadakat 2018. godine kada je prešla na islam, nije se često oglašavala u javnosti, međutim, njena poslednja objava u vezi naslednika koji je izvršio samoubistvo tera suze na oči.

- Kada vam dete nažalost umre, to nije dobro ni za telo ni za duh - istakla je Šinejd, te se postavlja pitanje da li je zbog ove velike tragedije izdahnula.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Podsećanja radi, slavna pevačica je nakon smrti sina objavila niz uznemirujućih statusa, nakon kojih ju je policija odvezla u bolnicu, jer je javnost obavestila da će slediti primer sina i izvršiti samoubistvo.

- Odlučila sam da sledim svog sina. Nema smisla da živim bez njega. Sve što dotaknem, uništim. Živela sam samo zbog njega, a sada ga nema. Uništila sam svoju porodicu. Moja deca ne žele da me vide. Ja sam us*ana osoba. A vi svi mislite da sam fina jer znam da pevam. Nisam - napisala je O'Konor, međutim, ubrzo nakon toga se izvinila zbog svojih reči:

- Žao mi je, nije trebalo to da kažem. Sada sam sa policajcima na putu za bolnicu. Žao mi je što sam vas sve uznemirila. Izgubljena sam bez svog deteta i mrzim samu sebe. Bolnica će mi pomoći na neko vreme. Ali pronaći ću Šejna, ovo je samo kratko odlaganje - poručila je tada neutešna pevačica na Tviteru nakon nekoliko sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading