JANAKOPULOS NE STAJE: Brutalni TROJKAŠ iz NBA pojačao PAO!

Autor:

Sport

27.07.2023

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Atini ne miruju.

JANAKOPULOS NE STAJE: Brutalni TROJKAŠ iz NBA pojačao PAO!

Foto: Instagram/Printscreen/dpg7000

Panatinaikos je bio jedan od najaktivnijih klubova ovog leta, a najnovije pojačanje im je reprezentativac Španije Huančo Hernangomez.

Fenomenalni šuter je bio MVP finala prošlog Evropskog prvenstva, kada je Francuskoj u finalu ubacio čak sedam trojki, a uz svog rođenog brata Vilija bio je najzaslužniji za novo zlato "crvene furije".

 

 

Vili je potpisao za Barselonu i svi su već videli da će i Huančo istim putem, ali Dimitris Janakopulos očigledno ima drugačije planove. Vrednost ugovora je 4,5 miliona evra za dve sezone.

Huančo je odlučio da se vrati iz NBA lige nezadovoljan statusom koji je imao, a u karijeri je nosio dresove Estudijantesa, Denvera, Minesote, Bostona, San Antonija, Jute i Toronta.

Poznat je i po filmskim ostvarenjima jer je glumio glavnu ulogu u filmu Adama Sendlera "Hasl" u kojem se pojavljuje i srpski košarkaš Boban Marjanović.

Što se Panatinaikosa tiče, iako su ostali bez pojačanja u vidu Nikole Mirotića, promenili su skoro čitav roster, Ergin Ataman je seo na klupu, a došli su igrači poput Vildoze, Slukasa, Lesora, Granta, a cilj će biti napad na trofej Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading