HAOS ZBOG MIROTIĆA! Gazda evropskog VELIKANA snimljen u Beogradu, pa OTKRIO: Stiglo mi je 10.000 poruka!

Autor:

Sport

23.07.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde će karijeru nastaviti nekadašnji igrač Barselone?

HAOS ZBOG MIROTIĆA! Gazda evropskog VELIKANA snimljen u Beogradu, pa OTKRIO: Stiglo mi je 10.000 poruka!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Saga oko Nikole Mirotića i njegove budućnosti i dalje traje.

Nekadašnji igrač Barselone doneo je odluku da ne želi u Srbiju, te da neće potpisati za Partizan, a zbog toga su se oglasili i čelnici crno-belih koji su izdali oštro saopštenje.

Sada se postavljaju pitanja ko će od evropskih velikana stići do potpisa Nikole Mirotića. Jedan od klubova koji figurira kao glavni kandidat je grčki Panatinaikos, a čitava priča podgrejala se kada je prvi čovek atinskog velikana, Dimitris Janakopulos, snimljen u Beogradu.

Mnogi su preneli da je došao na pregovore sa Mirotićem, ali je on to demantovao.

Pogledao sam u Ajped i imao sam 10.000 poruka. Sada prate i naše letove. Rečeno je da sam bio u Beogradu gde sam pregovarao sa Mirotićem. Ne bili smo na koncertu Vikenda - rekao je Janakopulos.

 

 

Njegova priča ima dobru pozadinu, s obzirom na to da američki muzičar zaista jeste imao koncert u subotu, ali postoji jedna velika rupa - koncert je održan u francuskoj Nici!

Zbog toga je veoma moguće da je Janakopulos lično došao po Mirotića a ako bi i on pojačao "zelene" Panata bi iskočila u prvi plan kao jedan od glavnih favorita za osvajanje titule u Evroligi naredne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading