NOVI UDARAC ZA CRNO-BELE: Stranac NAPUSTIO Partizan!

Autor:

Sport

11.07.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak neće nositi dres "parnog valjka" u narednoj sezoni.

NOVI UDARAC ZA CRNO-BELE: Stranac NAPUSTIO Partizan!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Janis Papapetru, doskorašnji košarkaš Partizana i reprezentativac Grčke, novi je član atinskog Panatinaikosa.

Grčko krilo je već nekoliko nedelja u fokusu košarkaške javnosti, spekulisalo se da će Papapetru napustiti crno-bele, kao moguća destinacija se pominjala Atina, i njegov nekadašnji klub Panatinaikos, a na kraju je do realizacije ovog posla i došlo.

Sve je potvrdio Dimitris Janakopulos, prvi čovek Panate, koji je podelio stori na svom Instagram profilu, gde se nalaze slike svih osam košarkaša koji su pojačali atinske "zelene" ovog leta, a među njima se nalazi i Papapetru.

- Osam je tu, ostalo je još četvorica - napisao je Janakopulos ispod fotografije, jasno ukazujući da je cilj grčkog velikana da tokom ovog leta dovede čitav novi tim.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen/dpg7000

Instagram stori Dimitrisa Janakopulosa

Osim Papapetrua, na slici se još nalaze i Matijas Lesor, Kostas Slukas, Luka Vildosa, Kostas Antetokumpo, Dinos Mitoglu, Džerijan Grent i Dimitris Moraitis. Uz Ergina Atamana, novog trenera, jasno je da PAO ove sezone ima najviše ambicije.

Sa druge strane, nakon odlaska Lesora u Panatinaikos, odnosno Dantea Egzuma u NBA ligu, Partizan je ostao bez još jednog stranca, koji je bio zaslužan za sjajne rezultate u prethodnoj sezoni, možda ne zbog napadačkog, ali svakako zbog defanzivnog učinka.

Crno-beli su i dalje tihi u ovom prelaznom roku, a čini se da će morati da se ubrzaju, ukoliko žele da sezonu sačekaju sa kompetitivnim timom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading