OGLASIO SE LESOR: Francuz poslao MOĆNU poruku i ODUŠEVIO navijače!

Autor:

Sport

10.07.2023

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među fanovima Panatinaikosa vlada prava euforija.

OGLASIO SE LESOR: Francuz poslao MOĆNU poruku i ODUŠEVIO navijače!

Foto: Starsport

Obradović, Lesor i Egzum

Košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor izjavio je večeras da se raduje što će u klubu iz Atine igrati sa Kostasom Slukasom, koji je juče potpisao trogodišnji ugovor sa vicešampionom Grčke, prenosi Basketnjuz.

Lesor je pre nekoliko nedelja došao u Panatinaikos iz Partizana, dok je Slukas stigao iz Olimpijakosa.

- Slukas je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji. Radujem se što ću igrati sa njim. Znam da će on mnogo da pomogne meni i timu da pobeđujemo u narednoj sezoni - rekao je Lesor za Kosmot TV.

Foto: Starsport

Matijas Lesor u dresu Partizana

Francuz je istakao da je u pitanju rođeni pobednik, koji je šest puta igrao na F4 turniru.

Slukas je dokazao da je pobednik. On je šest puta igrao na Fajnal foru Evrolige. Veoma je važno što smo potpisali ugovor sa njim - dodao je bivši košarkaš Partizana.

Panatinaikos će u narednoj sezoni da trenira Ergin Ataman.

- On je sjajan trener. On je najuspešniji trener u poslednjih pet godina u Evroligi. Ataman je trener koji zna kako se pobeđuje, došao je ovde jer je gladan novih izazova - istakao je Lesor.

Grčki mediji podsećaju da je francuski košarkaš u Beogradu imao veliku podršku navijača Partizana. Lesor je dodao da se nada da će u Atini imati sličan odnos i sa pristalicama Panatinaikosa.

Podsetimo, PAO je do sada odradio sjajan prelazni rok, a osim njih dvojice, u Atinu su stigli i Luka Vildoza, Kostas Antetokumpo i Dino Mitoglu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading