POTRES U EVROPSKOJ KOŠARCI: Kostas Slukas blizu POTPISA!

Autor:

Sport

08.07.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazak koji bi mogao da obeleži letnju košarkašku pijacu.

POTRES U EVROPSKOJ KOŠARCI: Kostas Slukas blizu POTPISA!

Foto: Starsport

Kostas Slukas, iskusni grčki plejmejker, mogao bi uskoro da postane novi košarkaš Panatinaikosa, samo dva dana nakon što se zvanično rastao od Olimpijakosa.

Ovu vest su prvo preneli "Gazeta" i "SDNA",  a zatim su istu informaciju povrdili italijanski, turski i grčki novinari, pa je jasno da smo na pragu prelaska koji će izazvati haos u grčkoj prestonici.

Svi još pamte šta se u Atini dešavalo nakon što je Vasilis Spanulis dres Panatinaikosa zamenio Olimpijakosovim, a sada bi Slukas to isto mogao da uradi, samo u suprotnom pravcu.

Foto: Starsport

Kostas Slukas i Kevin Panter

Prema inicijalnim navodima, on će u ekipi Ergina Atamana zaraditi ukupno devet miliona evra na ime trogodišnjeg ugovora. Dakle, tri miliona po sezoni.

U trci za sjajnog organizatora igre su bili i Fenerbahče, Partizan, kao i Olimpija Milano, ali se čini da je Slukas odlučio da na kraju ostane u domovini, u istom gradu.

Slukas je prethodne sezone odigrao 36 utakmica u Evroligi za Olimpijakos i u proseku beležio 11 poena po meču uz 5,6 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading