SLUKAS SE OPROSTIO OD OLIMPIJAKOSA: Emotivna poruka grčkog plejmejkera na rastanku od crveno-belih!

Autor:

Sport

06.07.2023

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Odlazim sa osećajem ispunjenosi i čiste savesti, znajući da sam dao sve od sebe da odam poštovanje dresu koji nosim."

SLUKAS SE OPROSTIO OD OLIMPIJAKOSA: Emotivna poruka grčkog plejmejkera na rastanku od crveno-belih!

Foto: Starsport

Duel Slukasa i Pantera

Kostas Slukas završio je svoju odiseju u dresu Olimpijakosa. Pregovori crveno-belih i grčkog plejmejkera nisu urodili plodom, te je iskusni košarkaš slobodan u izboru novog kluba. Jedan od najboljih organizatora igre na Starom kontinetu poslao je dirljivu poruku svim navijačima ekipe iz Pireja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kostas Sloukas (@kos_slou)

 

- U životu sportiste ima dobrih i loših trenutaka. Tokom tri godine provedene u Olimpijakosu, nakon mog povratka, imali smo period osvajanja titula i velikog uspeha. Počeli smo sa timom koji je učestvovao samo u Evroligi, a završili sa dve uzastopne duple krune u Grčkoj i navijačima koji su nas pratili svuda i podržavali.

Dobili smo priznanje na najvišem Evroligaškom nivou, postali stalni na fajnal-foru i zadobili poštovanje rivala.

Danas se naši putevi razilaze. Moje duboko poštovanje prema braći Angelopulos nije bilo iznuđeno: ono je bilo inspirisano. Zato smo provodili toliko sati tražeći rešenje na našem nedavnom sastanku. Svi smo u timu imali isti cilj i sa tim smo išli napred i pravili uspehe. Bilo da smo pobeđivali ili gubili, radili smo to zajedno.

S obzirom na to šta se dogodilo u prethodnom periodu, osećam da nisam uspeo to isto poštovanje da izazovem kod svih. Ipak, jedan mali gorak ukus na kraju neće zaseniti tri divne godine. Odlazim sa osećajem ispunjenosi i čiste savesti, znajući da sam dao sve od sebe da odam poštovanje dresu koji nosim. Borio sam se sa saigračima, navijačima i upravom zajedno, oni su mi verovali tokom izazovnih vremena za čitavu organizaciju. Nadam se da sam vratio koliko god sam mogao - napisao je Slukas.

Podsetimo, za usluge reprezentativca Grčke zainteresovani su Fenerbahče i Partizana, ali za sada konkretnih ponuda nema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading