UBLJANI TESTIRAJU ŠAMPIONA: Osvajač titule želi da popravi utisak - sve je spremno za spektakl na Zlatiboru!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.07.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je u pitanju pripremni susret, na Zlatiboru će sve biti u znaku fudbala.

UBLJANI TESTIRAJU ŠAMPIONA: Osvajač titule želi da popravi utisak - sve je spremno za spektakl na Zlatiboru!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Tokom 2022/23 sezone u okviru Prve lige Srbije, vodili su veliku borbu za prvenstvene bodove, a sada će njihov duel pokazati aktuelni stepen spremnosti uoči starta nove takmičarske godine.

 

Novobeogradski IMT priprema se za start istorijske sezone u okviru elitnog ranga srpskog klupskog fudbala, a nedavno su u duelu protiv Loznice, ekipe koja će se od jeseni takmičiti u srpskoligaškom karavanu, doživeli iznenađujući poraz rezultatom 0:1 i svakako će predstojeći period iskoristiti da pokažu i dokažu da je navedeni rezultatski kiks bio samo posledica "lošeg dana".

Prvu priliku za to, imaće u sredu 12. jula kada će na Zlatiboru odigrati meč protiv dojučerašnjeg rivala iz Prve lige Srbije, ekipe Jedinstva sa Uba.

Mečevi dve ekipe u sezoni 2022/23 bili su izuzetno uzbudljivi i obilovali su golovima, a popularni "traktoristi" su u tri odigrana meča, zabeležili isto toliko pobeda.

Prvi susret odigran je 13. avgusta na popularnoj "Traktor Areni" u okviru 3. prvenstvenog kola, a IMT je golovima Nikole Kodžića i Marka Rajovića slavio rezultatom 2:1. Jedini pogodak za crveno-bele sa Uba, delo je Filipa Avrića.

Revanš meč koji je odigran na Ubu 13. novembra prethodne godine, ponovo je pripao "traktoristima" koji su minimalnim rezultatom 1:0 stigli do tri boda, a jedini pogodak na susretu postigao je Dejan Vidić na isteku 90. minuta.

 

 

Duel koji je odigran u okviru plej-of faze predstavljao je meč za sve fudbalske sladokusce. Na stadionu u Vojvođanskoj ulici, u pravoj goleadi IMT je stigao i do trećeg trijumfa rezultatom 4:3.

- Prijateljska utakmica:

IMT (Novi Beograd) - Jedinstvo (Ub)

Stadion: na Zlatiboru

Datum: Sreda, 12. jul

Početak: 16.30 časova

Foto: FK Jedinstvo Ub

Crveno-beli testiraju šampiona na Zlatiboru

 

Kao što je već rečeno, Zlatibor će biti domaćin predstojećeg susreta između IMT-a i Jedinstva sa Uba, a treba napomenuti da će Ubljani nakon navedenog susreta otputovati na Taru gde će do 22. jula obaviti najvažniju fazu letnjih priprema.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading