KIKS ŠAMPIONA: Srpskoligaš iznenadio osvajača trofeja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.07.2023

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodne sezone su međusobno vodili bitke za prvenstvene bodove, a u novoj sezoni deliće ih dva ranga takmičenja.

KIKS ŠAMPIONA: Srpskoligaš iznenadio osvajača trofeja!

Foto: FK Loznica

U gradu kroz koji protiče reka Štira privode se kraju radovi na novom velelepnom sportskom objektu koji će biti ponos ne samo Loznice, već i kompletne Srbije.

 

Međutim, Fudbalski klub Loznica nije svojim ostvarenjima u prethodnoj sezoni ispratio infrastrukturne radove i sa svega deset pobeda u 37 prvenstvenih mečeva, zeleno-beli su prinuđeni da od predstojeće jeseni krenu u borbu za srpskoligaške bodove.

Lozničani se užurbano pripremaju za predstojeću sezonu pod rukovodećom palicom trenera Alekdandra Janjića, a poslednji ostvareni rezultat govori da je stručni štab kluba sa "Lagatora" na dobrom putu.

Naime, Loznica je odigrala pripremni susret protiv šampiona Prve lige Srbije i ekipe koja će za nešto više od dve nedelje krenuti u borbu za superligaške bodove, novobeogradskog IMT-a. Kranji rezulta i pobeda zeleno-belih rezultatom 1:0 svakako je obradovala sve kojima je loznički klub na srcu, ali istovremeno donela i zebnju u redovima "traktorista" uoči starta istorijske sezone.

Foto: FK Loznica

Pogled u svetlu budućnost - Aleksandar Janjić

 

Podsetićemo samo da je ekipa Loznice i pored nezadovoljavajućih rezultata ostvarenih tokom 2022/23 sezone, umela da se isprsi ped šampionom. Krajem septembra meseca prethodne godine, IMT je slavio minimalnim rezultatom 1:0, da bi "revanš susret" koji je odigran u Klupcima 27. marta u okviru26. prvenstvenog kola, bio okončan podelom bodova, 1:1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading