ODLUKA JE KONAČNA: Klub saopštio spisak igrača koji su slobodni u izboru nove sredine! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.07.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promene u igračkom kadru su neophodne.

ODLUKA JE KONAČNA: Klub saopštio spisak igrača koji su slobodni u izboru nove sredine! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Luka Cucin dok je nosio dres novosadske Vojvodine

Nakon svih kuloarskih priča koje su kružile "srpskom Atinom" ovog leta, ekipa RFK Novog Sada 1921 ipak je startovala sa pripremama za predstojeće takmiče je u okviru Prve lige Srbije.

 

Popularni "kanarinci" su prethodnu sezonu okončali na sedmoj poziciji plej-of faze drugog stepena srpskog klupskog fudbala, ali je opšti utisak da je ekipa sa popularn "Detelinare" mogla i do znatno boljeg ostvarenja. Ipak, "kanarinci" su u psolednjoj fazi takmičenja doživeli čak četiri poraza i plasman u baraž za popunu superligaškog karavana, ostao je samo san.

Tokom prethodnih nedelja u klubu je "okrenut potpuno novi list". Ekipu će sa pozicije šefa stručnog štaba predvoditi Nebojša Nešković doskorašnji pomoćni trener Loznice, Dejan Bogunović će biti trener golmana, dok će Radovan Gladić biti odgovoran za fizičku spremu ekipe, a sada je na red došao i igrački pogon.

Za sada je obelodanjeno da su opremu razdužila čak desetorica fudbalera, a interesantno je napomenuti da se među njima nalaze i nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde i Partizana. Naime, desni bek Luk Cucin i napadač Srđan Vujaklija, slobodni su u izboru nove sredine.

 

Pored navedene dvojice nekadašnjih igrača Večitih beogradskih rivala, ekipu RFK Novog Sada 1921 napuštaju i Milan Stanić, Vojislav Balabanović, Milorad Balabanović, Miloš Radivojvić, Kristijan Živković, Luka Milisavljević, Ognjen Mažić i Vladan Milosavljev.

Potpuno je jasno da klub u novu sezonu ulazi sa kompletno izmenjenim igračkim kadrom i u narednom periodu se očekuju i dolasci na "Detelinaru".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading