NEMANJA MATIĆ NAJAVIO NEŠTO VELIKO: Nekadašnji srpski reprezentativac na stadion stigao biciklom i slikao se sa dresom crveno-belih boja! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.07.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je na pomolu neka "transfer bomba"?

NEMANJA MATIĆ NAJAVIO NEŠTO VELIKO: Nekadašnji srpski reprezentativac na stadion stigao biciklom i slikao se sa dresom crveno-belih boja! (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Jedinstva sa Uba prethodnu sezonu u okviru Prve lige Srbije okončali su na šestoj poziciji i plasman u baraž za popunu elitnog ranga, izakao je crveno-belima za samo jedan bod.

 

Međutim, kao što su iz kluba i ranije tokom sezone najavili, plasman u elitu, barem kada je prošlosezonko takmičenje u pitanju, nije bilo prioritet, a želje svih na stadionu "Dragan Džajić" vezana su za novi iskorak i nadu da već od jeseni 2024. godine Ub može, po prvi put u svojoj istoriji, da postane član srpskog superligaškog karavana.

U tom cilju klub uveliko radi na formiranju igračkog kadra koji može garantovati ostvarenje ciljeva, a pravu buru među navijačima crveno-belih danas je izazvao Nemanja Matić koji se na stadionu pojavio na biciklu sa dresom, čime je Možda i najavljena "transfer bomba".

Foto: FK Jedinstvo Ub

Biciklom na potpisivanje ugovora - Nemanja Matić

 

Ovoga puta nije u pitanju angažman nekog fudbalera, već je u pitanju dogovor o nastavku saradnje sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Milošem Obradovićem. Reč je o mladom tridesetšestogodišnjem stručnjaku koji će započeti svoju šestu godinu rada u redovima crveno-belih.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Saradnja se nastavlja na obostrano zadovoljstvo - trener Miloš Obradović

 

Da podsetimo, redove kluba sa Uba u dosadašnjem prelaznom roku pojačao je iskusni Miloš Stanojević, a svi kojima su crveno-bele boje na srcu sa nestrpljenjem iščekuju informaciju može li se dogoditi da Radoslav Petrović ponovo ponese opremu Jedinstva. Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentativac naše zemlje, leto provodi trenirajući sa prvotimcima kluba u kojem je ponikao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sava

11.07.2023 13:53

Jedinstvo je jedan od trenutno najorganizovanijih klubova u državi.Omladinski tim se plasirao u super ligu srbije ,a za trenera je postavljen Žarko Jovanović,poznati trener mnogih klubova prve i srpske lige,inače ubljanin