NAKON ŠEST PEČALBARSKIH GODINA: Iskusni fudbaler se vratio u rodni grad - ponovo će nositi dres crveno-belih boja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.07.2023

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svuda pođi, kući dođi...

NAKON ŠEST PEČALBARSKIH GODINA: Iskusni fudbaler se vratio u rodni grad - ponovo će nositi dres crveno-belih boja!

Foto: FK Jedinstvo Ub

U samom finišu prošlosezonskog takmičenja fudbaleri Jedinstva sa Uba ostali su bez plasmana u baraž za popunu elitnog ranga srpskog klupskog fudbala.

 

Dva poraza u poslednja tri takmičarska susreta (IMT 3:4 i Železničar Pančevo 3:5), koštali su Ubljane pokušaja da se kroz doigravanje domognu toliko željenog ostvarenja, ali na stadionu "Dragan Džajić" nezadovoljstva nema, jer je od ranije bilo poznato da plasman u superligaški karavan nije bio primarni cilj u prethodnoj sezoni.

Međutim, nova sezona donosi i nove želje i očekivanja, a na osnovu učinjenog tokom prethodnih 365 dana, na Ubu očekuju da će ekipa moći da odgovori novim, daleko većim izazovima..

U tom cilju započet je i proces jačanja igračkog kadra, a potpis na ugovor, u prisustvu legendarnog Nemanje Matića, stavio je vezni fudbaler bogatog internacionalnog isksutva.

Reč je o Milošu Stanojeviću koji je prethodnih šest godina proveo u pečalbi, nastupajući za klubove iz Bosne i Hercegovine, Turske i Kazahstana.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Povratak u rodni grad - Miloš Stanojević

 

- Miloš Stanojević:

Datum rođenja: 20. novembra 1993. godine

Mesto rođenja: Ub

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Radnički (Obrenovac), Srem (Jakovo), Rad (Beograd), BASK (Beograd), Napredak (Kruševac), Mladost (Lučani), Radnički (Niš), Sarajevo (Bosna i Hercegovina), Ankaraguču (Turska), Ankaraspor (Turska), Kaspi Aktaj (Kazahstan), Kolubara (Lazarevac), Leotar Trebinje (Bosna i Hercegovina)

Dolaskom Stanojevića, otvorena je letnja pijaca na Ubu i očekuje se da će u narednom periodu rukovodstvo crveno-belih dovesti još pojedinaca kojima će klub moći da odgovori na želje svih pristalica ekipe sa stadina "Dragan Džajić".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading