UŽURBANO SE RADI NA JAČANJU SVIH KLUPSKIH STRUKTURA: Šampion ima novog šefa stručnog štaba - u istorijskoj sezoni ekipu će predvoditi nekadašnji trener Partizana i Krasnodara!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.07.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši rang takmičenja zahteva i jačanje na svim nivoima.

UŽURBANO SE RADI NA JAČANJU SVIH KLUPSKIH STRUKTURA: Šampion ima novog šefa stručnog štaba - u istorijskoj sezoni ekipu će predvoditi nekadašnji trener Partizana i Krasnodara!

Foto: Starsport

Prvi put u sportskoj istoriji u Odžacima će se igrati prvoligaški fudbal.

 

Prethodnu sezonu fudbaleri Tekstilca ubedljivo su okončali na prvoj poziciji Srpske lige Vojvodina sa čak 12 bodova više or rivala iz Šajkaša, čime su stigli do šampionskog pehara i plasmana u drugi stepen srpskog klupskog fudbala.

Nova sezona doneće velika iskušenja i u tom cilju klub je već angažovao novog šefa stručnog štaba. Rukovodeću palicu nad igračkim kadrom, umesto dosadašnjeg trenera Milovana Pankova koji će obavljati funkciju asistenta, preuzeo je Branko Mirjačić.

Reč je o četrdesetogodišnjem stručnjaku koji iza sebe, između ostalih, ima i iskustvo rada u beogradskom Partizanu, kao i ruskom Krasnodaru u kojima je obavljao funkciju pomočnog trenera.

- Branko Mirjačić:

Datum rođenja: 14. mart 1983. godine

Mesto rođenja: Beograd

Trenerska karijera: Rad (Beograd), Krasnodar (Rusija)-pomoćni trener, Partizan (Beograd)-pomoćni trener, Sinđelić (Beograd), Voždovac (Beograd)-pomoćni trener

Foto: FK Tekstilac Odžaci

Radovi na stadionu uveliko traju

 

Istovremeno, na Gradskom stadionu u Odžacima u toku su veliki infrastrukturni radovi na adaptaciji stadiona kako bi Tekstilac u istorijskoj sezoni mogao rivale da dočekuje na svom bunjištu.

Treba napomenuti da su fudbaleri Tekstilca već započeli pripreme za novu sezonu. U odsustvu novog šefa stručnog štaba, prozivku je izvršio Milovan Pankov pod čijom palicom je odrađen i prvi trening.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading