ŠOK! UHAPŠENI MAJKA I SIN ZBOG DROGE: Policija u Požarevcu ih uhvatila na delu!

Autor:

Hronika

12.05.2024

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon akcije inspektora određeno je zadržavanje do 48 sati za J.J. i M.J., kao i za troje kupaca marihuane.

ŠOK! UHAPŠENI MAJKA I SIN ZBOG DROGE: Policija u Požarevcu ih uhvatila na delu!

Foto: shutterstock

Inspektori Četvrtog odeljenja Uprave kriminalističke policije uhapsili su J.J. (44) i M.J. (23), majku i sina iz Požarevca, i od njih oduzeli 30 grama marihuane i vagicu za precizno merenje.

Prema nezvaničnim saznanjima, majka i sin uhapšeni su pre tri dana i to nakon što je M.J. prodao određenu količinu marihuane na ulici.

Nakon prodaje droge, M.J. su zaskočili inspektori i u automobilu koji je tom prilikom koristio našli oko 20 grama marihuane.

Uhapšeno i troje kupaca

- Nakon toga organizovan je pretres stana u kom majka i sin neprijavljeno žive na teritoriji Beograda. Tom prilikom pronađena je manja količina marihuane i vagica za precizno merenje - kaže dobro obavešteni izvor za medije.

Nakon akcije inspektora određeno je zadržavanje do 48 sati za J.J. i M.J., kao i za troje kupaca marihuane.

Istraga povodom ovog slučaja se nastavlja, a protiv majke i sina biće podnete odgovarajuće krivične prijave.

Upotreba marihuane i opojnih droga predstavlja ozbiljan problem sa velikim brojem negativnih posledica kako po pojedinca koji ih konzumira, tako i po društvo u celini. Ove supstance mogu imati razarajuće efekte na fizičko, mentalno i socijalno zdravlje korisnika, kao i na njihovo okruženje.

Konzumiranje marihuane i opojnih droga može dovesti do brojnih zdravstvenih problema. Pušenje marihuane može izazvati oštećenje pluća, kao i povećati rizik od srčanih oboljenja. Osim toga, redovna konzumacija može dovesti do problema sa pamćenjem, koncentracijom i odlučivanjem. Takođe, postoji rizik od razvoja zavisnosti, što može imati dugoročne posledice po mentalno zdravlje korisnika.

Pored zdravstvenih rizika, posedovanje i konzumiranje ovih supstanci može imati ozbiljne posledice po društvo. Nelegalna trgovina drogom može dovesti do porasta kriminala i nasilja u zajednici. Takođe, velika potražnja za opojnim drogama podstiče ilegalnu proizvodnju i distribuciju, što može imati ozbiljne posledice po društvo u celini.

Posedovanje marihuane i opojnih droga često dovodi do sukoba sa zakonom. Zakonodavstvo u vezi sa ovim supstancama može biti strogo, te pojedinci koji budu uhvaćeni u posedu droge mogu biti suočeni sa ozbiljnim pravnim posledicama, uključujući novčane kazne, zatvorsku kaznu ili druge oblike kažnjavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading