NA IVICI SUZA: Nekadašnji ljubimac Delija uputio emotivnu poruku - imao je šta da poruči svom nekadašnjem klubu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.07.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da im se putevi raziđu.

NA IVICI SUZA: Nekadašnji ljubimac Delija uputio emotivnu poruku - imao je šta da poruči svom nekadašnjem klubu!

Foto: Starsport

Leta 2021. godine fudbalska javnost je ostala zatečena činjenicom da se argentinski fudbaler Luis Ibanjez opredelio da karijeru nastavi u srpskom prvoligaškom karavanu i ponese opremu RFK Grafičara.

 

Tokom prethodne dve sezone, nekadašnji ljubimac navijača Crvene zvezde zabeležio je 54 nastupa u opremi ljubičaste boje i bio strelac šest pogodaka, ali na žalost svih u klubu sa Senjaka, popularni "grafosi" ipak nisu uspeli da ostvare i plasman u srpsku klupsku fudbalsku elitu.

Kraj baraž dvomeča protiv surdučličkog Radnika, označio je i oproštaj Luisa ibanjeza od dresa RFK Grafičara, a tim povodom omaleni Argentinac se ljubiteljima sporta u Srbiji obratio putev svog zvaničnog Instagram naloga:

- Hvala na svemu. Hvala RFK Grafičaru, hvala mojim saigračima, hvala stručnom štabu, hvala svim ljudima koji rade u klubu i van njega, hvala svima koji su deo ove porodice. Hvala na poverenju, ljubavi i poštovanju koje ste mi pružali iz dana u dan. Bila mi je čast biti deo ove ekipe i biti vaš kapiten. Srećno u budućnosti, uvek ću biti vaš najvjerniji navijač. Voli vas vaš Lučo.

Foto: Instagram.com/Luis Ibanjez

Došlo je vreme za rastanak - Luis Ibanjez

 

- Luis Ibanjez:

Datum rođenja: 15. jul 1988. godine

Mesto rođenja: Buenos Aires - Argentina

Igračka karijera: Boka Juniors (Argentina), Dinamo Zagreb (Hrvatska), Rasing Klub (Argentina), Đer (Mađarska), Crvena zvezda (Beograd), Trabzonspor (Turska), Karabukspor (Turska), Zrinjski Mostar (Bosna i Hercegovina), RFK Grafičar (Beograd)

Za sada nije pozato da li će tridesetčetvorogodišnji Argentinac "okačiti kopačke o klin", ili će svoje fudbalsko umeće nastaviti da prezentuje, ovoga puta na nekom drugom mestu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading