VANDALSKI PIR: Zašto? Devastiran travnati tepih na stadionu "Čika Ziza"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.07.2023

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista se mora postaviti pitanje da li uništavanje nečega u šta je grupa entuzijazma uložila novac, trud i rad, nekome predstavlja prvorazredno zadovoljtvo.

VANDALSKI PIR: Zašto? Devastiran travnati tepih na stadionu "Čika Ziza"! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Vrtište

Fudbalski klub Vrtište iz istoimenog naseljenog mesta u opštini Crgeni krst na području grada Niša, naredne 2024. godine, proslavlja veliki jubilej, pola veka postojanja.

 

Najveći uspesi zabeleženi su u sezonama 1976/77 i 1977/78 kada je ekipa uspela da stigne do šampiosnkog pehara i već četiri i po decenije, navedeno ostvarenje, nije ponovljeno. U ovom momentu ekipa se takmiči u Drugoj niškoj ligi. Prethodnu takmičarsku 2022/23 godinu, Vrtište je okončalo na desetoj poziciji sa skorom od šest pobeda, dva remija i 16 poraza, a ostvarenje je svakako moglo biti i daleko bolje da ekipa u prolećnom delu takmičenja nije doživela čak devet prvenstvenih poraza.

U Vrtištu se nadaju da već od naredne jeseni klub može zabeležiti zapaženije rezultate, ali uz opte teškoće koje donosi vođenje jednog fudbalskog kolektiva, rukovodstvo kluba se susreće i sa problemima za koj su očekivali da će ih mimoići.

Naime, pod okriljem noći neodgovorni pojedinac, ili pojedinci uništili su travnati tepih na stadionu "Čika Ziza" u koji su svi u klubu uložili mnogo i rada i novčanih sredstava, kako bi ga doveli u stanje da se na njemu mogu odigravati i mečevi viših rangova takmičenja.

 

Kako se može videti na fotografijama, vožnja motora, skutera, ili nekog sličnog prevoznog sredstava bila je dovoljna da nastanu brazde koje i te kako mogu biti opasne po zdravlje fudbalera i koje mogu dovesti i do teških povreda.

Postavljamo pitanje. Zašto?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading