OD PRVOG KOLA KREĆEMO U BORBU ZA TITULU: Sportski direktor Zaječaraca nakon proslave jasno izneo primarne ciljeve kluba! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.07.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzoran sportski kolektiv iz Zaječara, od jseni će krenuti u borbu od koje se mnogo očekuje.

OD PRVOG KOLA KREĆEMO U BORBU ZA TITULU: Sportski direktor Zaječaraca nakon proslave jasno izneo primarne ciljeve kluba! (FOTO GALERIJA)

Foto: FSU Kraljevica

Ekipa FSU Kraljevice iz Zaječara prethodnu sezonu u okviru Zaječarske okružne lige okončala je na drugoj poziciji sa svega bodom manje od šampiona iz Sokobanje, ali razočarenju u Zaječaru mesta nema i klub se užurbano priprema za predstojeća iskušenja od kojih se očekuje da budu okončani plasmanom u viši rang takmičenja, Zonu Istok.

 

Na Vidovdan 2023. godine klub je obeležio trogodišnjicu postojanja, a nakon proslave, sportski direktor i povremeni prvotimac Zaječaraca Nemanja Čikarić je za portal "Srbijasport.net" izjavio:

- Igrači su na zasluženom odmoru, ali smo uz prigodan koktel i muziku, obeležili klupsku slavu Vidovdan i godišnjicu od osnivanja kluba. Iskusniji smo za jednu sezonu, pa očekujem da u novom prvenstvu pružamo još kvalitetnije partije na terenu, kako bi ostvarili još bolje rezultate i već od prvog kola da se uključimo u borbu za prvo mesto i plasman u zonaškom društvu. Na putu uspeha očekujemo i finansijsku pomoć lokalne samouprave.

 

Da podsetimo, popularni "vukovi" osnovani su na Vidovdan 2021. godine, a prvi igrački kadar činili su nekadašnji fudbaleri Timoka 1919 i OFK 019 koji su ostali bez mesta u navedenim klubovima. Uz ostvarenje u prethodnoj sezoni, treba naglasiti da su Zaječarci svoju premijernu takmičarsku sezonu okončali, takođe sa pozitivnim skorom od 16 pobeda, pet remija i devet poraza.

Shodno navedenom i napretkom iz sezone u sezonu, može se očekivati da FSU Kraljevica već narednog leta postane član zonskog ranga takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading